doc文档 Module4Healthyfood综合测试卷七年级英语试题及答案上册(新版)外研版

中考试题库 > 七年级考试试题 > 英语试题 > 文档预览
7 页 1 下载 435 浏览 0 评论 0 收藏 3.0分
快问网提示:如果当前文档出现乱码或未能正常浏览,请先下载原文档进行浏览。
Module4Healthyfood综合测试卷七年级英语试题及答案上册(新版)外研版 第 1 页 Module4Healthyfood综合测试卷七年级英语试题及答案上册(新版)外研版 第 2 页
下载文档到电脑,方便使用
还有 5 页未阅读,继续阅读
Module 4测试题 第Ⅰ卷 选择题 (45分) I.单项选择(15 分) (   )1. —Have we got ________ fruit? —Yes. We’ve got ________ apples and oranges. A. some; some             B. some; any C. any; any                D. any; some (  )2. —Do you like ________ ? —Yes, I do. A. tomato and noodle					B. tomato and noodles C. tomatos and noodle					D. tomatoes and noodles  (   )3. —What’s your favourite vegetable?   —________. A. Hamburgers               B. Beef C. Sugar                      D. Potatoes  (    )4. The bread is delicious, ________ I don’t like it. A. and                          B. but            www-2-1-cnjy-com C. or                            D. so (    )5. —How about some apple juice?  —________ A. You’re welcome.      B. Fine, thanks. C. Sorry, I don’t know.    D. Yes, good idea!  (  )6.. —Hey, Susan. Is there ______ banana on the desk?   —Yes. And there is ______ orange too.  A. a; a   		    B. a; an   		 C. an; an   		D. an; a (   )7.—Has she got a new book? —________. Her new book is blue. A. Yes, she has            B. No, she hasn’t C. Yes, she does          D. No, she doesn’t (   )8.Please give me ________ and two        . A. a bottle of apple juices; breads   B. a bottle of apple juice; fruit cakes C. an apple juice; bread           D.a beef; orange juice  (   )9.______ sweet food is not good for children.   A. Too many  B. A lot  C. Too much  D. A bit (   )10.Remember__________some water when you have a picnic. A. take         B. to take        C. drink        D.to drink  (   )11.—Let’s go shopping_____________some rice.       —Good idea! A. to get        B. buy         C. take         D.get   (   )12.There are many ______ on the table. A. tomato 	   B. tomatoes 	 C. tomatos 	   D. beef (   )13.Meat and fish are            .      A.health food        B.healthy food    C.unhealthy food     D.healthy food (   )14.Let’s           some fruit           our mother.      A.get; of            B.getting; for      C.get; for            D.to get; to  (   )15. I______ any uncles. A.have got    	B. haven’t got	   C. has got	      D. hasn’t got Ⅱ.完形填空 (10分) The boy in the photo is my cousin Dave. He is a basketball star(明星)at our 16 . He often plays basketball 17 his friends after school. Dave knows how to be 18 . He does sports every morning and he eats 19 every day. Now, let’s look at 20 eating habits(习惯). Dave 21 an egg and some bread for breakfast. He usually drinks a lot of 22 in the morning. Hamburgers 23 our health, 24 he never(从不)eats them. For dinner, Dave has chicken soup or tomato soup. It’s important for him 25 healthy food.  (   )16. A. hospital		B. hotel			C. shop			D. school (   )17. A. for			B. in			C. with			D. of (   )18. A. healthy		B. delicious		C. tired			D. fat (   )19. A. good			B. well			C. nice			D. fine (   )20. A. its			B. your			C. his			D. her (   )21. A. plays			B. eats			C. wants		D. helps (   )22. A. water		B. coffee		C. cola			D. tea (   )23. A. is good at		B. are good for  C. is good with	D. are bad for (   )24. A. but			B. and			C. or			D. so (   )25. A. eat			B. to eat			C. eating		D. eats Ⅲ.阅读理解(15分) A Name Likes(喜欢) Dislikes(不喜欢) Tom Hamburgers, milk Pears John Ice cream, bread Hamburgers Kitty Bananas, milk, chicken Rice Anna Eggs, carrots, rice Apples Gina Oranges, tomatoes Bananas (   )26. Tom likes ______ , but he doesn’t like(不喜欢) ______ .   A. hamburgers; rice				B. bread; pears C. hamburgers; pears			D. bread; rice (   )27. ______ doesn’t like hamburgers.  A. Kitty		    	       B. John C. Anna		              D. Gina (   )28. Tom and Kitty like ______ .  A. bananas			        B. chicken C. ice cream	            D. milk (   )29. Gina likes ______ .  A. eggs and milk			   B. eggs and tomatoes C. oranges and milk			   D. oranges and tomatoes (   )30. Which is right?  A. Kitty likes rice.            B. Gina doesn’t like bananas.  C. Anna doesn’t like rice.       D. John likes carrots.  B     Hello! My name is Mike. I am from the USA. Now I am in China with my parents. I like China. I like Chinese food, too. I have breakfast at home. I eat an egg,bread and porridge(粥)for breakfast. I do not like milk. I have no time to go home for lunch. So I have it at school. The lunch in our school is good. I can have different(不同的)food for lunch. I eat rice,meat and vegetables. Sometimes(有时)I have noodles and dumplings(饺子).I have supper at home with my parents. Sometimes we go out to eat with our friends. We have chicken,vegetables and fruit. (   )31. Mike is ______. A. American						B. English C. Chinese						   D. in the USA (   )32.For breakfast,Mike has _______. A. an egg, an apple and porridge		B. an egg, bread and porridge C. an apple, bread and milk			D. an egg, an apple and bread (   )33. He has lunch _______. A. at school						B. at home C. in a restaurant					D. with his parents (   )34. He has _______ for lunch. A. rice, meat and vegetables			B. dumplings and noodles C. chicken, meat and fruit				D. A and B (   )35.Sometimes they have supper ________. A. at school						B. in a restaurant with some friends C. at his friend’s home				D. in a restaurant with teachers C    In many English homes people eat four meals a day: breakfast, lunch, tea and dinner.    People have breakfast at any time from seven to nine in the morning. They eat porridge, eggs or bread. English people drink tea or coffee at breakfast.    Lunch comes at one o’clock. Afternoon tea is from four to five in the afternoon. And dinner is about half past seven. First they have soup, and then they have meat or fish with vegetables. After that they eat some other things, like bananas, apples or oranges. But not all English people eat like that. Some of them have their dinner in the middle of the day. Their meals are breakfast, dinner, tea and supper and these meals are very simple(简单的). (   )36. Many English people have _______ meals a day. A. two						B. three C. four						D. three or four (   )37. People may have ________ for their breakfast. A. tea and eggs				B. porridge, eggs, bread, tea or coffee C. tea and coffee				D. bread and eggs (   )38. People have lunch at _______. A. any time					B. nine C. five						D. one (   )39. People don’t have ________ for their dinner. A. porridge					B. bananas and apples C. some soup and meat		D. meat and fish (   )40. In many English homes dinner comes _______. A. at one o’clock			B. in the middle of the day C. at noon					D. at night Ⅳ.情景交际(5分) 根据对话内容从方框中选出能填入空白处的最佳选项补全对话。 A:Good morning, Bill.____41_______________________? B:I don’t have breakfast. A:___42_______________.Having a good breakfast every morning is important. B:I know, but I eat a lot of rice and meat for lunch, I also eat much fruit.  A:That’s good, ____43________________.Do you do some sports every day? B:_____44_____________.I often play basketball after school. What about you? A:I like sports too, Let’s play basketball now. B:_____45_______________________. A.But don’t eat too much.  B. Yes, I do. C. What do you have for breakfast?  D. All right. E. It’s bad for your health. F. Goodbye. 第II卷 非选择题(55分) Ⅴ.任务型阅读(5分)	 My name is Tony. I like cola and milk, and my favourite food is chicken. I want to eat chicken for lunch today. But we haven’t got any chicken at home now. We have got some beef. But I don’t like it. I want to go shopping for some this afternoon. This is my father. His favourite food is potatoes. We have got some potatoes now. (A) Potatoes are good for us. So we should often eat them. How about my brother? (B) He likes many kinds of drinks. Cola is his favourite drink. But he doesn’t drink too much every day. He knows too much cola is bad for him. 46.What is Tony’s father’s favourite food?   ______________________________________ 47.Have they got any chicken at home? ______________________________________ 48. 把文中(A)处画线句子翻译成汉语。 ______________________________________ 49.写出文中(B)处画线句子的同义句。   He likes ______ ______ kinds of drinks. 50.What does the underlined word “some” refer to (指代)? ______________________________________ Ⅵ.根据句意汉语提示完成单词。(10分) (Ⅰ)根据句意及首字母或汉语提示完成单词(5分) 51. I like eating fish. It’s very d       .  52. It is i_________ for you to learn English.  53.—How many        (西红柿)are there in the fridge?  —There is only one.  54.Eating more        (蔬菜)can help us keep in good health.   55.We usually have        (面包)for breakfast.  (Ⅱ)用所给词的适当形式填空(5分) 56. Will you go        (shop)on Sunday?  57. Let’s        (look)at the map, please.  58. Mrs Smith went to the shop to get some        (candy)for her daughter. .  59. There are so many        (child)in the playground.  60. —How many        (tooth)does the little baby have?  —Only two.  Ⅶ.句型转换(10分) 71. There are many eggs in the fridge. (改为同义句) There are              eggs in the fridge.  72. I have got a new bike. (改为一般疑问句并作否定回答)                      a new bike?          , I            . 73. We have got some juice.(变为否定句)  We________ _________ ___________ juice. 74. We have meat, vegetables and rice for lunch. (对画线部分提问)         do you have       lunch?  75. Beef is healthy food. (改为选择疑问句)   ______ beef healthy food ______ unhealthy food? Ⅷ. 完成句子(10分)  76. 多喝鸡汤对你的健康有利。 ___________ _________ __________ __________chicken soup is good for your health. 77. 格林先生想保持健康, 不想发胖。 Mr Green wants to                . He doesn’t want to                .  78. ——吃些米饭怎么样?  —                  having some rice?  ——好主意!  —                !  79.太多的巧克力对你不好。                 chocolate                        you.   80.我的父母亲喜欢购物。 My parents like ________ _________.】 Ⅸ. 综合填空(10分)   阅读短文, 根据短文内容及首字母提示补全单词, 使短文意思完整、通顺。 In many English homes people eat 81. f      meals a day: breakfast, lunch, tea and dinner.  People have 82. b        at any time from seven to nine in the morning. They have porridge, eggs or bread. English people 83. d        tea or coffee for breakfast.  84. L        comes at one o’clock. Afternoon tea is 85. f        four to five in the afternoon. And dinner is about half past seven. First they have soup, and then they 86. h     meat or fish with vegetables. After that they 87. e      some other things, like bananas, apples or oranges. 88. B         not all English people eat like that. Some of them have their 89. d         in the middle of the day. Their 90. m             are breakfast, dinner, tea and supper and these meals are very simple(简单的).  Ⅹ.书面表达(10分) Ray Sahelian MD 是一位世界著名的营养学专家。下面是他为孩子们罗列的一张健康食物表。阅读后,请据此写一篇短文,向你的同桌介绍三餐如何吃才能保持健康! Breakfast an egg, some bread, an apple, a cup  of milk    Lunch noodles with some vegetables; rice with some chicken or fish   Dinner some soup Don’t eat too much fried (油炸的) food.   要求:1. 条理清楚、意思连贯、语句通顺、标点正确。            2. 50-60词。  提示句型:You can…; It’s important to…     提示词组:is good for / is bad for                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               I. 1-5.DDDBD  6-10.BABCB  11-15.ABBCB Ⅱ.16. D  17. C  18. A  19. B  20.C  21. B   22. A  23. D  24. D   25. B   Ⅲ.26. C 27. B  28. D  29.D  30. B 31.A   32.B  33.A  34.D  35.B  36.C   37.B   38.D   39.A   40.B   Ⅳ.41-45.CEABD Ⅴ.46. Potatoes.     47.No, they haven’t.   48. 土豆对我们是有好处的。 49.lots of      50.Some chicken. Ⅵ.61. delicious  62. important  63. tomatoes  64. vegetables  65. bread 66. shopping  67. look  68. candies  69. children  70. teeth Ⅶ.71. lots of  72. Have you got; No, haven’t  73.haven’t got any  74. What  for  75. Is; or  Ⅷ. 76. Eating/Having a lot of    77. stay healthy  get fat   78. How/What about  Good idea    79 Too much  is bad for  80.going shopping  Ⅸ.81. four  82. breakfast  83. drink  84. Lunch  85. from  86. have  87. eat  88. But89. dinner  90. meals  Ⅹ.One possible version: It’s important to have a good breakfast every morning. For breakfast, you can eat an egg, some bread and an apple. A cup of milk is good for you, too. For lunch, you can eat noodles with some vegetables or rice with some chicken or fish. For dinner, you can have some soup. Don’t eat too much fried food. 
本文档由 快问网2018-09-27 23:37:27上传分享
给文档打分
您好可以输入 255 个字符
kuaiwen文库的中文名是什么?( 答案:快问 )
评论列表
  • 暂时还没有评论,期待您的金玉良言