doc文档 2014年北京市东城区高三上学期期末考试英语试题

高考试题库 > 高三考试试题 > 英语试题 > 文档预览
18 页 0 下载 178 浏览 0 评论 0 收藏 3.0分
快问网提示:如果当前文档出现乱码或未能正常浏览,请先下载原文档进行浏览。
2014年北京市东城区高三上学期期末考试英语试题 第 1 页 2014年北京市东城区高三上学期期末考试英语试题 第 2 页
下载文档到电脑,方便使用
还有 16 页未阅读,继续阅读
 整理 资源来源网络(https://www.kuaiwen.net)” 东城区2013—2014学年度第一学期期末教学统一检测 英语试卷 2014.1 本试卷共14页,共150分。考试时长120分钟。考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 第一部分:听力理解(共三节,30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有一道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话或独白后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话或独白你将听一遍。 例:What is the man going to read? A.A newspaper. B.A magazine. C.A book. 答案是A。 1. What sport does the man like? A. Swimming. B. Tennis. C. Skating. 2. Where are the speakers? A. In a supermarket. B. In a post office. C. At a ticket office. 3. What is the man going to do? A. To take a flight. B. To see a friend off. C. To make a telephone call. 4. Why is the announcement made? A. To advertise the “Crocodile” brand. B. To find the owner of a wallet. C. To welcome people to Java Mall. 5. What does the woman suggest? A. They come to work earlier. B. They get more work done. C. They share one car to work. 第二节(共10小题;每小题1.5分,共15分) 听下面4段对话或独白。每段对话或独白后有几道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有5秒钟的时间阅读每小题。听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白你将听两遍。 听第6段材料,回答第6至7题。 6. What did the man do last night? A. He went to see a doctor. B. He sent his father to hospital. C. He looked after his mother. 7. How long did the man stay in the hospital? A. 3 hours. B. 5 hours. C. 7 hours. 听第7段材料,回答第8至9题。 8. Why can’t the woman go to the culture festival? A. She’s going to do some cleaning. B. She’s going to do homework. C. She’s going to work. 9. What does the man usually do on Saturday nights? A. Meet his friends. B. Relax at home. C. Play basketball. 听第8段材料,回答第10至12题。 10. What activity is for children below 8? A. Swimming. B. Singing. C. Diving. 11. What is offered during nights? A. Magic shows. B. Tennis matches. C. Water-skiing activities. 12. Who is the speech intended for? A. Travellers. B. Teachers. C. Coaches. 听第9段材料,回答第13至15题。 13. What is the woman? A. A writer. B. A TV hostess. C. A waitress. 14. What is the man talking about? A. A programme. B. A restaurant. C. A club. 15. How does the woman feel about the man’s words? A. Relaxed. B. Amazed. C. Worried. 第三节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分) 听下面一段对话,完成第16至20五道小题,每小题仅填写一个词。听对话前,你将有20秒钟的时间阅读试题,听完后你将有60秒钟的作答时间。这段对话你将听两遍。 Note about Mill House Farm The owner: Mrs Jane 16 Price: £4 a night per student Other information:  All the equipment is very 17 .  Big clean areas  No 18 or hot water  Students need to bring 19 bags.  Students need to do their own 20 . 第二部分:知识运用(共两节,45分) 第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,共15分) 从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 例:It’s so nice to hear from her again. _____, we last met more than thirty years ago. A.What’s more B.That’s to say C.In other words D.Believe it or not 答案是D。 21. Everyone tells me I’m a good speaker, _____ I really don’t like speaking in public. A. and B. so C. but D. or 22. Try not to wake up the baby if you _____ into the bedroom. A. go B. went C. have gone D. will go 23. John seemed puzzled about _____ the question meant. A. how B. why C. what D. which 24. — Do you like the school? — Yeah. I only wish the classes _____ a little smaller. A. be B. were C. had been D. should have been 25. According to the factory safety rules, all accidents _____ be reported to the safety officer. A. may B. can C. would D. must 26. We can’t go ahead with the plan because very few people _____ any interest so far. A. had shown B. show C. will show D. have shown 27. We climbed higher _____ we might see the scenes better.  A. so that B. even though C. in case D. as if 28. Most of my friends shop at the stores _____ the goods are very cheap. A. which B. where C. whose D. why 29. At first I regretted _____ them to stay, but we soon became great friends. A. to invite B. invited C. to have invited D. inviting 30. The visiting professor was interested in the teaching methods _____ in the classroom. A. use B. to use C. using D. used 31. Mr. Carter will be the main speaker ______ the graduation ceremony. A. at B. to C. among D. about 32. The painting ______ to someone who later donated it to the college. A. had sold B. was sold C. will sell D. is sold 33. — Joe, don’t forget to bring your laptop with you tomorrow, OK? — Oh, thank you. I wouldn’t bring it if you _____ me. A. wouldn’t remind B. haven’t reminded C. hadn’t reminded D. shouldn’t have reminded 34. _____ more effectively with others, more and more people equip themselves with a higher education. A. Compete B. Being competed C. To compete D. Competing 35. Health experts believe that even a little exercise is far better than _____at all. A. none B. little C. everything D. anything 第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分) 阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 My father and I disagreed about curfew (晚间在家的时间). He’d say I was to be in by 9:30 on weekdays, and 11:00 on weekends, no exceptions without my first asking. I told him it made me 36 like a junior-high kid. He explained that while a curfew 37 sound like a restriction, it’s really about people looking out for one another. The very next Friday after that pretty heated 38 , my dad and I had tickets to see our town’s professional football game. On that day he was 39 to a nearby city to meet with some major clients and 40 me that his getting home and our leaving for the game would be tight. To make sure we could 41 off the moment he walked in, I got everything prepared. When a half hour had passed from the time he said he’d be home, I understood that he was a little 42 . But then, nearly a whole hour passed. I was getting 43 . We were going to miss the kick-off! And why hadn’t he 44 me and let me know he was going to be really late? As I anxiously 45 the floor, another half hour passed. That’s when I got really angry. How inconsiderate of my father! Now we were going to 46 the whole game! When yet another half hour passed, my anger turned to 47 . What if something terrible had happened to my dad, like he had a heart attack or had been in an accident, or something? I began to really 48 . I’d already called his cellphone about ten times, but no 49 . I was beside myself, assuming the worst had happened. Finally, the phone rang, and my dad said 50 , “Son, I’m so sorry about the game, but…there was a terrible accident…on the freeway coming home, and I 51 to help… and ended up going to the hospital. I 52 my cellphone in the car, so I couldn’t call until now.” I was so relieved to hear from my father and to 53 that he was safe that I actually cried. That was 54 I “got” the importance of a curfew: Checking in! It’s about knowing that someone you love is 55 . It was one more proof of my father’s loving me as much as he does. 36. A. go B. feel	C. turn	D. grow 37. A. might	B. must	C. needed	D. should 38. A. speech	B. match	C. description	D. exchange 39. A. cycling	B. driving	C. flying	D. walking 40. A. allowed	B. advised	C. informed	D. ordered 41. A. pay	B. hold	C. cut	D. move 42. A. late	B. lazy C. forgetful D. careless 43. A. upset	B. sorry	C. rude	D. puzzled 44. A. warned	B. signalled	C. phoned	D. showed 45. A. hit	B. paced	C. cleared	D. measured 46. A. play	B. watch C. miss	D. start 47. A. sadness	B. surprise	C. doubt	D. fear 48. A. envy	B. worry	C. regret	D. cry 49. A. excuse	B. way	C. time	D. answer 50. A. strangely	B. casually C. breathlessly D. angrily 51. A. stopped	B. forgot	C. failed	D. refused 52. A. left	B. lost	C. saw	D. got 53. A. wonder	B. guess	C. expect	D. learn 54. A. what	B. when	C. whether	D. why 55. A. confident	B. great	C. safe	D. honest 第三部分:阅读理解(共两节,40分) 第一节(共15小题;每小题2分,共30分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 A “Thanks for coming,” Everett said, shaking hands with Mr. Hanson, the town councillor(议员). “I’m curious about the ideas in your letter.” Mr. Hanson nodded toward the parking lot near where they stood. “Please tell me more.” Everett took a deep breath. “Ever since the school closed two years ago, this area has become worse. But if we clean up the litter and repair the fence, it will be a great place for a skateboard park.” Mr. Hanson scanned the broken concrete, nodding. “The old school is being adapted to a community arts centre. This area could become a vital part of the neighbourhood again.” “Here’s a picture of a skateboard park in another town. Look how busy it is.” Everett was relieved that the community representative seemed receptive to the idea. Mr. Hanson studied the photograph, and then asked, “If town council provides the money, how will you and your friends contribute?” Everett felt optimistic now. “We’ll help design and build the ramps(坡道). More experienced boarders could give lessons to raise money!” Everett’s voice was enthusiastic. However, Mr. Hanson said, “We’ll still need parking spaces, and the neighbours will not like late-night noise. They might worry about the crime of deliberately damaging public property and….” “The skateboard park would use only the back corner, which isn’t near any houses. Since young people already hang out here, why not give them something fun and physically active to do in their free time?”	The lines over Mr. Hanson’s forehead unwrinkled(舒展), and Everett’s hopes rose again. “If everyone works together,” Everett thought, “maybe this idea will become reality.” 56. Where were Everett and Mr. Hanson talking? A. In the city hall. B. Outside a park. C. Near the parking lot. D. In the art centre. 57. Everett was trying to persuade Mr. Hanson to _____. A. beautify the neighbourhood B. cut the area of the parking lot C. build an art centre for children D. provide money for a skateboard park 58. How did Mr. Hanson finally feel about Everett’s suggestion? A. Curious. B. Hopeful. C. Enthusiastic. D. Receptive. B 1234 PENS is your No. 1 source for promotional pens, advertising pens, and logo pens. We have been in business since 1976, so you can be confident that you’re dealing with a trusted name in the industry.  Everyone loves a free pen, and by providing your customers with a pen featuring your company name, logo, or message, you can be sure that your company name will always be on their mind! Our custom imprinting service comes at no extra charge, so the price you see is the price you pay for the personalized pens. ★ Do you need pens fast? In a RUSH for trade shows or a corporate events? Try our 48 hour promotional pens rush service free of charge. We present you with many styles and types of printed pen. Let us know which promotional pen you like and within 48 hours you will have the pens. ★ Want to use the traditional method of promotional pens to reach out to customers, but don’t want to cause more damage to the environment? 1234 PENS now offers eco-friendly advertising pens to suit any company’s promotional needs. 1234 PENS can confidently offer products which are made from eco-friendly materials, including paper, cardboard, cornstarch, pine, bamboo and even recycled plastic water bottles. 1234 PENS offers a selection of eco-friendly retractable and stick-type ballpoint pens, mechanical pencils and highlighters, all for less than $2.00 each. Imprinting of logos and corporate information is available in sixteen different colors. Each pen has the universal recycling symbol printed on it, showing clients the company’s commitment to the environment. Feel free to call us at 8447367 or email us info@1234PENS.com if you have any questions. 59. What do we know about 1234 PENS? A. It has a history of over 30 years. B. It has built up a large pen market. C. It has its name printed on each pen. D. It charges a low price for extra service. 60. What is mainly discussed in Paragraph 3? A. The different types of the products. B. The high quality of the products. C. The quick service of 1234 PENS. D. The trade shows of 1234 PENS. 61. What is special about the pens produced in 1234 PENS? A. They are designed in 16 styles. B. They come in 48 different colours. C. Their material is less harmful to the earth. D. Their price is much lower in the pen market. 62. The main purpose of the passage is to _____. A. persuade people to order the products B. explain the process of making logo pens C. show people how to choose different pens D. introduce the different services of 1234 PENS C The extraordinary Eastgate Building in Harare, Zimbabwe’s capital city, is said to be the only one in the world to use the same cooling and heating principles as the termite mound(白蚁堆). Architect Mick Pearce used precisely the same strategy when designing the Eastgate Building, which has no air-conditioning and almost no heating. The building—the country’s largest commercial and shopping complex—uses less than 10% of the energy of a conventional building of its size. The Eastgate’s owners saved $3.5 million on a $36 million building because an air-conditioning plant didn’t have to be imported. The complex is actually two buildings linked by bridges across a shady, glass-roofed atrium(天井) open to the air. Fans suck fresh air in from the atrium, blow it upstairs through hollow spaces under the floors and from there into each office through baseboard vents(通风口). As it rises and warms, it is drawn out via ceiling vents and finally exists through forty-eight brick chimneys. During summer’s cool nights, big fans blow air through the building seven times an hour to cool the empty floors. By day, smaller fans blow two changes of air an hour through the building, to circulate the air which has been in contact with the cool floors. For winter days, there are small heaters in the vents. This is all possible only because Harare is 1600 feet above sea level, has cloudless skies, little dampness and rapid temperature swings—days as warm as 31℃ commonly drop to 14℃ at night. “You couldn’t do this in New York, with its fantastically hot summers and fantastically cold winters,” Pearce said. The engineering firm of Ove Arup&Partners monitors daily temperatures. It is found that the temperature of the building has generally stayed between 23℃ and 25℃, with the exception of the annual hot period just before the summer rains in October and three days in November, when a doorkeeper accidentally switched off the fans at night. And the air is fresh—far more so than in air-conditioned buildings, where up to 30% of the air is recycled. 63. Why was Eastgate cheaper to be built than a conventional building? A. It was designed in a smaller size. B. No air conditioners were fixed in. C. Its heating system was less advanced. D. It used rather different building materials. 64. What does “it” refer to in Paragraph 3? A. Fresh air from outside. B. Heat in the building. C. Hollow space. D. Baseboard vent. 65. Why would a building like Eastgate Not work efficiently in New York? A. New York has less clear skies as Harare. B. Its dampness affects the circulation of air. C. New York covers a larger area than Harare. D. Its temperature changes seasonally rather than daily. 66. The data in the last paragraph suggests Eastgate’s temperature control system_____. A. allows a wide range of temperatures B. functions well for most of the year C. can recycle up to 30% of the air D. works better in hot seasons D Is the ‘Go to College’ Message Overdone? Even in a weak job market, the old college try isn’t the answer for everyone. A briefing paper from the Brookings Institution warns that “we may have overdone the message” on college, senior fellow Isabel Sawhill said. “We’ve been telling students and their families for years that college is the only way to succeed in the economy and of course there’s a lot of truth to that,” Ms. Sawhill said. “On average it does pay off… But if you load up on a whole lot of student debt and then you don’t graduate, that is a very bad situation.” One comment that people often repeat among the years of slow job growth has been the value of education for landing a job and advancing in a career. April’s national unemployment rate stood at 7.5%, according to the Labor Department. The unemployment rate for high-school graduates over 25 years old who hadn’t attended college was 7.4%, compared with 3.9% for those with a bachelor’s degree or more education. The difference is even bigger among those aged 16-24. The jobless rate for those with only a high school diploma in that age group is about 20%. At the same time, recent research by Canadian economists cautions that a college degree is no guarantee of promising employment. Ms. Sawhill pointed out that among the aspects that affect the value of a college education is the field of one’s major: Students in engineering or other sciences end up earning more than ones who major in the arts or education. The cost of tuition and the availability of financial aid are other considerations, with public institutions generally a better financial bargain than private ones. She suggested two avenues for improving the situation: increasing vocational(职业的)-technical training programs and taking a page from Europe’s focus on early education rather than post-secondary learning. “The European countries put a little more attention to getting people prepared in the primary grades,” she said. “Then they have a higher bar for whoever goes to college—but once you get into college, you’re more likely to be highly subsidized(资助).” She also is a supporter of technical training—to teach students how to be plumbers, welders and computer programmers—because “employers are desperate” for workers with these skills. 67. People usually think that _____. A. the cost of technical schooling is a problem B. one will not succeed without a college degree C. technical skills are most important for landing a job D. there is an increased competition in getting into a college 68. What does the underlined part “taking a page from” mean? A. Hearing from. B. Changing from. C. Differing from. D. Learning from. 69. What can we infer from the passage? A. Public institutions charge more for education. B. European universities are stricter with students. C. Students with certain skills are in great demand. D. Canadian students prefer to major in engineering. 70. Ms. Sawhill may probably agree that _____. A. too much stress has been put on the value of college degrees B. technical training is more important than college education C. a college degree will ensure promising employment D. it’s easier for art students to find favorite jobs 第二节(共5小题;每小题2分,共10分) 根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 The Importance of Accessibility Awareness At a recent Teen Leadership of Jewish Family Services meeting, people with disabilities talked about their lives. 71 However, what amazed me most was the great importance of education about handicap accommodations (残疾人便利设施). One school-teacher who is blind, and a woman who has used a wheelchair all her life are two important members of the National Group for Disabled Persons, devoted to raising awareness about disabilities. 72 These include handicap parking spots, handrails, and wheelchair ramps. One big concern is the people who take advantage of aids, such as handicap parking spaces. 73 And the meeting focused on educating the public. Some handicap spots have extra room next to them, marked with the “No Parking” signs. “As long as I'm not in the spot, I can take the no-parking area next to it,” some people say. However, the woman who uses a wheelchair disagrees to this. The space exists to allow someone in a wheelchair to have room to get in or out of their car. 74 Some walkways have handrails next to them to help those who require extra assistance. Whether it is a blind person seeking guidance or an elderly person seeking support, the rail is there for walking. Sometimes the rail is blocked, by a parked bicycle for instance, and consequently made useless. 75 People who are informed of the rail’s use would be less likely to mistake it for a bike rack. Meeting some of the people who are affected by the lack of education about accommodations made me see that there is work to be done. If more people were educated about the proper uses of accommodations, there would be fewer challenges for people with physical disabilities. A. Accommodations will vary according to the needs of the disabled. B. As with the parking spot, this is more likely a case of lack of education. C. They educate about all the accommodations for people with disabilities. D. Improvement must be made so that disabled people can fully participate. E. If there is a car in that space, the handicap parking spot is no longer useful. F. So people without disabilities need to be educated about these accommodations. G. I was amazed to hear about the challenges faced by people with physical disabilities. 第四部分:书面表达(共两节,35分) 第一节(15分) 你校将要组织美国交换生参观中国美术馆(National Art Museum of China)。请你根据下面提供的信息,口头通知活动安排。通知的开头已为你写好。字数不少于50。 集合时间和地点:周六早上8:30;学校门口 交通方式:校车 活动内容:了解中国画家;欣赏著名画作 Hi! Everyone. Attention, please. _______________________________________________________________ _______________________________________________________ 第二节(20分) 假如你是红星中学高三(1)班的学生李华,10月10号你们学校举办了校庆活动。请根据以下四幅图的先后顺序,描述你们班所做的事情,给英文校报投稿。 注意:开头已给出。 词数不少于60。 October 10th was the birthday of our school. Our class did a lot for this year’s anniversary celebration. ___________________________________________________________________ ________________________________________________ (请务必将情景作文写在答题卡指定区域内) 东城区2013—2014学年度第一学期期末教学统一检测 英语试卷 2014.1 第一部分:听力理解(共三节,30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分) 1.C 2.B 3.A 4.B 5.C 第二节(共10小题;每小题1.5分,共15分) 6.C 7.A 8.C 9.A 10.C 11.A 12.A 13.B 14.B 15.B 第三节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分) 每小题1.5分。如出现拼写错误不计分;出现大小写、单复数错误扣0.5分;如每小题超过一个词不计分。 16. Hawk / HAWK 17. basic 18.	bathrooms 19. sleeping 20. cooking 第二部分:知识运用(共两节,45分) 第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,共15分) 21.C 22.A 23.C 24.B 25.D 26.D 27.A 28.B 29.D 30.D 31.A 32.B 33.C 34.C 35.A 第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分) 36.B 37.A 38.D 39.B 40.C 41.D 42.A 43.A 44.C 45.B 46.C 47.D 48.B 49.D 50.C 51.A 52.A 53.D 54.B 55.C 第三部分:阅读理解(共两节,40分) 第一节(共15小题;每小题2分,共30分) 56.C 57.D 58.D 59.A 60.C 61.C 62.A 63.B 64.A 65.D 66.B 67.B 68.D 69.C 70.A 第二节(共5小题;每小题2分,共10分) 71.G 72.C 73.F 74.E 75.B 第四部分:书面表达(共两节,35分) 第一节(15分) 一、评分原则: 1.本题总分为15分,按4个档次给分。 2.评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以该档次的要求来衡量,确定或调整档次,最后给分。 3.评分时应考虑:内容是否充实,交际是否得体,逻辑是否清晰,语言是否准确。 4.拼写、标点符号或书写影响内容表达时,应视其影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接受。 5.词数少于50,从总分中减去1分。 二、各档次的给分范围和要求: 第一档(13分~15分) 完全完成了试题规定的任务。 ·内容充实,体现了清晰的逻辑; ·交际得体,表达时充分考虑到了交际对象的需求;体现出较强的语言运用能力。 完全达到了预期的写作目的。 第二档(9分~12分) 基本完成了试题规定的任务。 ·内容、交际和逻辑等方面基本符合要求; ·所用语法和词汇满足了任务的要求; ·语法或用词方面有一些错误,但不影响理解。 基本达到了预期的写作目的。 第三档(4分~8分) 未恰当完成试题规定的任务。 ·表达未能切题; ·所用词汇有限,语法或用词方面的错误影响了对写作内容的理解。 未能清楚地传达信息。 第四档(1分~3分) 未完成试题规定的任务。 ·写了少量相关信息; ·语法或用词方面错误较多,严重影响了对写作内容的理解。 0分 未传达任何信息;写的内容与要求无关。 三、Possible version Hi! Everyone. Attention, please. I’d like to tell you something about the tour for the coming weekend.	This Saturday morning, you are going to visit National Art Museum of China. You will be picked up at the school gate at 8:30. The school bus will take you there. The museum is one of the most popular museums in China. You will learn something about the Chinese artists and appreciate some famous paintings. I’m sure you will enjoy it. 第二节(20分) 一、评分原则: 1.本题总分为20分,按5个档次给分。 2.评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以该档次的要求来衡量,确定或调整档次,最后给分。 3.评分时应考虑:内容要点的完整性、上下文的连贯、词汇和句式的多样性及语言的准确性。 4.拼写、标点符号或书写影响内容表达时,应视其影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接受。 5.词数少于60,从总分中减去1分。 二、内容要点: 1. 打扫校园 2. 布置展览 3. 迎接校友 4. 表演节目 三、各档次的给分范围和要求: 第一档 完全完成了试题规定的任务。 ·覆盖了所有内容要点; ·运用了多样的句式和丰富的词汇; ·语法或用词方面有个别错误,但为尽可能表达丰富的内容所致;体现了较强的语言运用能力; ·有效地使用了语句间的连接成分,所写内容连贯、结构紧凑。 完全达到了预期的写作目的。 18分-20分 第二档 完全完成了试题规定的任务。 ·覆盖了所有内容要点; ·运用的句式和词汇能满足任务要求; ·语法和用词基本准确,少许错误主要为尽可能表达丰富的内容所致; ·使用了简单的语句间连接成分,所写内容连贯。 达到了预期的写作目的。 15分-17分 第三档 基本完成了试题规定的任务。 ·覆盖了内容要点; ·运用的句式和词汇基本满足任务要求; ·语法和用词方面有一些错误,但不影响理解。 基本达到了预期的写作目的。 12分-14分 第四档 未恰当完成试题规定的任务。 ·漏掉或未描述清楚主要内容; ·所用句式和词汇有限; ·语法或用词方面的错误影响了对所写内容的理解。 未能清楚地传达信息。 6分-11分 第五档 未完成试题规定的任务。 ·明显遗漏主要内容; ·句式单调、词汇贫乏; ·语法或用词方面错误较多,严重影响了对所写内容的理解。 1分-5分 0分 未能传达任何信息;所写内容与要求无关。 四、One possible version October 10th was the birthday of our school. Our class did a lot for this year’s anniversary celebration. The day before the celebration, we did a thorough cleaning and beautified the schoolyard with balloons and flags, which surely created a festive atmosphere. We also helped prepare an exhibition of school history. On that special day, some of the classmates served as volunteers, welcoming the guests at the school gate. During the celebration, some teachers and students put on performances, which greatly impressed the guests. All the people really had a good time and treasured countless memories. 附:听力录音材料 Text 1 W: What kind of sports do you like? M: I like almost all sports, especially skating and mountain climbing. W: Cool! I like swimming and tennis. Text 2 M: Hello. What’s the price of an airmail letter to the USA? W: That’s twenty-four pence and it’s no difference in price whether it’s for the USA or anywhere else. Text 3 W: Hey. Where are you? M: In Heathrow Airport. My plane leaves in an hour. W: What time do you expect to arrive? M: Around 7 pm. W: Ok. Ring me up when you arrive. Text 4 W: Attention, please. For all visitors of Java Mall, we have just found a wallet. Its color is black. It is leather made and has a “Crocodile” brand. If the wallet is yours, please go to the security post. Text 5 W: Good morning, Jack. You’re here early. M: Hey, Sally. I like to come in early. I can really get a lot of work done when it’s quiet. W: Me too. Hey, we should carpool, you know, drive to work together to save some gas. M: Hmm, great idea. We’ll save money, too! Text 6 W: Sorry not to have seen you last night. M: I’m sure I missed a lot of fun. W: You sure did. It was a great party. What was the matter with you? M: Well, mom started having a headache suddenly at 5. W: Then? M: Then she had a temperature and we rushed her to hospital in the evening. W: Did you spend the night at hospital? M: Not me. My father did. I was there for 3 hours since 7. W: How is she now? Is she still there at hospital? M: She’s doing better but the doctor says she must be there till tomorrow. W: I wish your mother a speedy recovery. M: Thank you. Text 7 M: Hi, Mary. Are you going to the culture festival on Saturday? W: No, I can’t. I work part-time in the afternoons. How about you? M: I can’t either. I work part-time, too—in the afternoons and the evenings. W: Sounds tiring. What do you usually do on Saturday nights? M: Uh, I usually meet my friends. How about you? W: I’m usually pretty tired after working, so I just relax at home and do homework in the evening. I get up early on Sundays and do the cleaning. M: You do the cleaning on Sunday morning? Wow, I’m still in bed sleeping. And then I play basketball. Text 8 M: Are you tired of working and studying all year? Are you bored with noisy stressful routines? Do you need to relax and rest in a peaceful environment? If your answers are “yes”, Paradise Hotel is the right place for you. Our hotel is located in Side, a beautiful place by the Mediterranean Sea. In addition to the sun, sea and sand, Paradise Hotel offers you a variety of fun, exciting and also relaxing facilities. There is something for almost everyone. Children below 8 will be excited about diving and water-skiing under the supervision of qualified instructors. Older children can play badminton, tennis, golf, sunbathe on the golden sand beaches or swim in the clear blue sea or just walk along the beaches. Nights at Paradise Hotel are as enjoyable as the days. You can enjoy Turkish folk dances, magic shows, or singing together with your family and friends. Please, visit our website www.3sparadise. com for details and reservations. Text 9 W: Thanks for staying tuned to our programme. Our next item is really interesting. Twins are quite the fashion nowadays—there are books about twins, websites about twins, twins even have their own festivals and clubs. We’ve sent our reporter, Trevor Williams, to America to find out firsthand information about a very special twins place. Trevor, can you hear me? M: Yes, Karen, loud and clear. W: And where are you today, Trevor? M: As you can see, I’m here in the heart of New York City, in an amazing place to eat—Twins Restaurant. W: Well, then Trevor, what can you tell us about the restaurant? M: Well, Karen, I spoke to the owners, twins Debbie and Lisa Ganz. They told me that all the waiters and waitresses in their restaurant are identical twins—37 pairs in all—and they always work at the same time, at the same tables. W: Don’t the customers get confused? M: That’s part of the fun! And by the way, if one twin is ill, the other one needn’t bother to show up for work. They are only allowed to work in pairs. W: Unbelievable! Text 10 W: Hello, can I help you? M: Oh hello. Um, is that Mill House Farm? W: Yes. M: Oh, um, you’re the owner, Mrs…? W: Jane Hawk, Mrs Jane Hawk, H-A-W-K. M: Right, thanks. Well, I’d like to book a few nights in July for a group of students from York High School if the price is reasonable. W: We charge£4 a night per student. M: Oh, well, that’s very good. What does that include exactly? W: Well, all the equipment is very basic. We have big clean areas, with wooden floors, so there’s lots of space to sleep. No bathrooms or hot water of course! Just cold water for washing. M: I see—a bit of a shock for the students! Um, and what about food? W: They do their own cooking. They’ll have to bring sleeping bags and their own food with them. M: Right, it sounds great! Well, I’ve got 40 students …. ·18· 
本文档由 快问网2018-10-05 16:11:12上传分享
给文档打分
您好可以输入 255 个字符
kuaiwen文库的中文名是什么?( 答案:快问 )
评论列表
  • 暂时还没有评论,期待您的金玉良言