doc文档 2017年辽宁省东北育才学校高三第八次模拟英语试题

高考试题库 > 高三考试试题 > 英语试题 > 文档预览
18 页 0 下载 226 浏览 0 评论 0 收藏 3.0分
快问网提示:如果当前文档出现乱码或未能正常浏览,请先下载原文档进行浏览。
2017年辽宁省东北育才学校高三第八次模拟英语试题 第 1 页 2017年辽宁省东北育才学校高三第八次模拟英语试题 第 2 页
下载文档到电脑,方便使用
还有 16 页未阅读,继续阅读
 整理 资源来源网络(https://www.kuaiwen.net)” 2016-2017学年度高三年级第八次模拟考试英语科试卷 命题人:高三英语组 校对人:高三英语组 第一部分:听力(共两节,满分30分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. What color are the gloves? A. Blue. B. Green. C. Yellow. 2. Where is the bookstore? A. Near a hotel. B. On the left of a hospital. C. On the right side of Main Street. 3. When will the next underground arrive? A. At 1:55. B. At 2:00. C. At 2:05. 4. Why can’t the lecture be held tomorrow? A. The CEO won’t be available then. B. The lecture hall isn’t big enough. C. The equipment in the lecture hall doesn’t work. 5. What are the speakers talking about? A. WeChat. B. Online shopping. C. The man’s grandma. 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6、7题。 6. Why does the man call the woman? A. To book a room. B. To confirm a room. C. To change a room. 7. Which room will the man have? A. Room 13. B. Room 19. C. Room 26. 听第7段材料,回答第8、9题。 8. Who is the man waiting for? A. A doctor. B. Some patients. C. A repairman. 9. When does the conversation probably take place? A. In the morning. B. In the afternoon. C. In the evening. 听第8段材料,回答第10至12题。 10. What are the speakers discussing? A. What to do for a project. B. When to draw a picture. C. How to be a good artist. 11. How does the man feel about the woman’s first suggestion? A. Surprised. B. Hesitant. C. Uninterested. 12. What would the man do according to the woman’s second suggestion? A. Do much preparation beforehand. B. Work with talented students. C. Draw in front of the class. 听第9段材料,回答第13至16题。 13. Where does Susan live now? A. In Italy. B. In England. C. In America. 14. How long did Susan work for Ferragamo? A. Six months. B. Five years. C. Six years. 15. What does Susan mainly design for companies? A. Shoes. B. Handbags. C. Jackets. 16. How has Susan’s industry changed since 1982? A. Italian design has become more popular. B. The product quality has become poorer. C. It has become much more competitive. 听第10段材料,回答第17至20题。 17. What is the weather like on the journey? A. Cold. B. Sunny. C. Cloudy. 18. Where is the bank? A. On Floor A. B. On Floor B. C. On Floor C. 19. Where can passengers find a toilet on Floor A? A. Beside the bar. B. Beside the restaurant. C. Beside the shop. 20. Who can use the relaxing room on Floor C? A. All passengers on board. B. Passengers travelling with cars. C. Passengers travelling without cars. 第二部分:阅读理解(共两节, 满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 A National parks across the USA offer visitors more than just hiking paths and points of interests. Park guests can now get to know their beautiful landscapes and rich histories in a whole new way with these adventure ideas. • Golfing in Death Valley National Park You’ve played the world’s best golf courses,but have you played the world’s lowest? Put the ball at the Furnace Creek Golf Course located in California’s remote Death Valley National Park. In addition to golf, the course also sets the stage for a horse-drawn carriage sightseeing offered through the resort’s Furnace Creek Stables. • Luxury Camping in Yellowstone National Park Want to experience sleeping under the stars? Far and Away Adventures serves up luxury-camping trips into Yellowstone National Park, covering States of Wyoming, Montana and Idaho, complete with comfortable bedding and tents, delicious meals, and backcountry adventures. Guests are guided to a remote campsite along Yellowstone Lake by boat, and spend several days boating along its shores, fishing, and hiking among some of the park’s most original landscapes. • Dog sledge in Denali National Park Experience a dog sledge trip through one of the last wild frontiers(边疆), Denali National Park and Preserve in Alaska. A team of dogs and experienced guides from EarthSong Lodge lead guests into the remote and calm land inside Alaska. Although day trips are available, multi-day sledge travels allow visitors to learn the art of dog dragging, not to mention enjoying grand views of Mt. McKinley. • Canyon Vistas Mule Ride in Grand Canyon National Park Take in the Grand Canyon, located in State of Arizona, by four-footed mule(骡子) for breathtaking views along the edge and into its depths. Mule rides have been offered at the Grand Canyon since 1887, and are a rich part of the canyon’s history. A new four-mile tour along the edge, the Canyon Mule Ride, takes approximately three hours to complete. Along the path, riders speak to the geologic shapes and human history of the area. 21. Among the national parks mentioned above, how many of them offer animal service for guests to enjoy beautiful natural scenery? A. one B. two C. three D. four 22. Which of the following is TRUE according to the passage? A. The four national parks are located in different states of the USA. B. In Death Valley National Park, guests can play the world’s best golf courses. C. Of the four national parks, Yellowstone National Park covers the largest area. D. Park visitors have recently been offered mule rides in Grand Canyon National Park. 23. If you are keen to learn about the geologic features of the park, you may choose to visit . A. Death Valley National Park B. Yellowstone National Park C. Denali National Park D. Grand Canyon National Park B I was in my first year of college, making friends and enjoying life, but then my whole world turned upside down. I had a heart attack. It felt like someone was stabbing(刺) me in the chest with a knife over and over again. After three months of rest I went back to college, but then things took a turn for the worse. I was staying at my Nana’s house and woke up in the middle of the night with a terrible pain in my chest. I knew I was having a heart attack again. I couldn’t even shout for help. Luckily my grandpa was going to the toilet and heard me falling out of bed. If it wasn’t for him, I probably wouldn’t be here. The two holes in my heart were causing the problems and I needed an operation immediately to repair them. Unfortunately, the surgery didn’t go well and they only managed to repair one of the holes. When I woke up from the operation, I had a really dry mouth and couldn’t wait to have something to eat and drink. The biggest shock of all came when I was told that I needed a heart transplant and was put on the register. The doctors were stunned(吃惊地) at how quickly heart failure came on—it usually takes years, but it took my heart less than six months to get to that stage. My whole world came crashing down, but I stayed strong. It was a choice between crying every day and getting on with my life. As time went on, life became even harder. I hated feeling weak all the time and needing help with everything. It got to the point where I thought I would never get a new heart. I was diagnosed with depression. Even though I thought that Christmas 2016 would be my last, I really enjoyed it and even had a good New Year. Everyone was crying for me when the clock struck midnight and they told me to keep fighting. A week later, I got a call from the doctors saying they’d found a suitable donor(捐赠人). My wish came true and thankfully the operation went well. I spent four hours in surgery where they took out my old heart and put a new one in. When I woke up I burst out crying. I had a second chance of life. 24. What happened when the author was having his second heart attack? A. He felt less pain than he had during the previous one. B. He realized what it was and shouted for help in time. C. He narrowly escaped death thanks to his grandfather. D. He decided to have an operation to repair the two holes in his heart. 25. When the author learned that he needed a heart transplant, he ______. A. couldn’t help crying every day B. chose to continue to fight for his life C. felt so depressed that he tried to kill himself D. was anxious about his heart failure 26. After Christmas 2016, the author ______. A. was convinced that the past Christmas had been his last B. felt blessed and grateful for his second chance of life C. received a heart transplant but the operation didn’t go well D. felt hopeless all the time and was diagnosed with depression 27. Which one would be the best title for the text? A. Choices Matter More Than Anything Else. B. Rebuilding My College Life C. Struggling to Have a New Life. D. The Most Special Christmas C In the dry Namib Desert on the west coast of Africa, one type of beetle has found a special way of surviving. When the morning arrives, the Namib Beetle collects water drops on its bumpy(起伏不平的) back, then lets the water roll down into its mouth, allowing it to drink in an area without flowing water. Shreerang Chhatre wants to use what nature has developed to help the world’s poor. Chhatre is an engineer at MIT who works on fog harvesting, the equipment that, like the beetle, attracts water drops. This way, poor villagers could collect clean water near their homes, instead of spending hours carrying water from distant wells or rivers. Access to water is a serious global issue. According to the World Health Organization and UNICEF, nearly 900 million people worldwide live without safe drinking water. The burden of finding and transporting water falls heavily on women and children. “As a middle-class person, I think it’s terrible that the poor have to spend hours a day walking just to obtain a basic necessity,” Chhatre says. A fog-harvesting machine consists of a fence-like mesh panel(状面板), which attracts drops, connected to containers into which water falls. Chhatre has improved the materials used in these machines. He is continuing his work at MIT Sloan and the Legaturn Center in order to develop a workable business plan for applying fog-harvesting machines. Interest in fog harvesting dates back to the 1990s, and has increased since new research on the Namib Beetle became famous in 2001. A few technologists saw potential in the concept for people. One Canadian charitable organization, FogQuest, has tested projects in Chile and Guatemala. But fog harvesting remains in its childhood, technologically and commercially, as Chhatre readily recognizes. “It still faces some open problems,” he says. “But it’s a work in progress.” After all, the water that fills our rivers and lakes comes from air. 28. Which of the following is TRUE of Shreerang Chhatre? A. He is an African engineer. B. He is researching on the Namib Beetle. C. He has made the first fog-harvesting machines to use. D. He is trying to put fog-harvesting machines to use. 29. Why is Namib Beetle mentioned in the passage? A. To describe the severe conditions in Namib Desert. B. To introduce the diversity of species in Namib Desert. C. To inform how animal nature can be used to benefit people. D. To raise the awareness of accessing clean drinking water in poor areas. 30. The underlined word “it” in the last paragraph refers to _________. A. UNICEF B. the beetle C. fog harvesting D. a Canadian charitable organization 31. The author’s main purpose in writing the text is to ________. A. stress the importance of saving water B. show the Namib Beetle’s special way of surviving C. introduce a new machine for collecting water from air D. inform people of the serious water problem in Africa D In modern society there is a great deal of argument about competition. Some value it highly, believing that it is responsible for social progress and prosperity(繁荣). Others say that competition is bad; that it sets one person against another; that it leads to unfriendly relationship between people.   I have taught many children who held the belief that their self-worth relied on how well they performed at tennis and other skills. For them, playing well and winning are often life-and-death affairs. In their single-minded pursuit of success, the development of many other human qualities is sadly forgotten.  However, while some seem to be lost in the desire to succeed, others take an opposite attitude. In a culture which only values the winner and pays no attention to the ordinary players, they strongly blame competition. Among the most vocal are youngsters who have suffered under competitive pressures from their parents or society. Teaching these young people, I often observe in them a desire to fail. They seem to seek failure by not trying to win or achieve success. By not trying, they always have an excuse: “I may have lost, but it doesn’t matter because I really didn’t try.” What is not usually admitted by themselves is the belief that if they had really tried and lost, that would mean a lot.  Such a loss would be a measure of their worth. Clearly, this belief is the same as that of true competitors who try to prove themselves. Both are based on the mistaken belief that one’s self-respect relies on how well one performs in comparison with others. Both are afraid of not being valued. Only as this basic and often troublesome fear begins to disappear can we discover a new meaning in competition.   32. Why do some people favor competition according to the passage? A. It pushes society forward. B. It builds up a sense of duty. C. It improves personal abilities. D. It encourages individual efforts. 33. The underlined phrase “the most vocal” in paragraph 3 means_____. A. those who try their best to win B. those who value competition most highly C. those who are against competition most strongly D. those who rely on others most for success 34. What is the similar belief of the true competition and those with a “desire to fail”? A. One’s worth lies in his performance compared with others. B. One’s success in competition needs great efforts. C. One’s achievement is determined by his particular skills. D. One’s success is based on how hard he has tried. 35. Which point of view may the author agree to? A. Every effort should be paid back. B. Competition should be encouraged. C. Winning should be a life-and-death matter. D. Fear of failure should be removed in competition. 第二节(共5小题;每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将 该项涂黑。选项中有两项为多余选项。 If something that you’re doing doesn’t challenge you, then it doesn’t change you. We all need some normal stress in our lives, after all. 36 So challenge the following limits: 1. Figure out what you are scared of and do it continuously. If you are a salesman, and you’re scared of talking to people personally or over the phone, now, instead of being scared and thinking you will fail, spend at least five minutes a day to pick up the phone and make a call. 37 But don’t stop on the first try! Eventually, you can look at fear in the eyes and say, “Go on, I’m not scared!” 2. Take a class for a hobby you’ve been wanting to develop. Make sure this hobby is not linked to your career; you have to relax and relieve your stress while performing this. 38 Apart from helping you challenge yourself, taking a class for your hobby may also give you extra income. 3. Set aside at least nine minutes a day for physical exercise. 39 A simple 9-minute run around your neighborhood can do wonders for yourself. Exercise can not only help you maintain your regular weight, but also make you feel better about yourself. 4. 40 Don’t just limit yourself to your fellow travelers—try to connect with the service staff. You never know what kind of people they’re going to be. Get out of your house or go online right now to book your class. Start to travel now and learn to challenge yourself. A. You should do it continuously. B. You don’t need to go to the gym. C. Someone may make you disturbed. D. Running in the gym may be a better choice. E. Some examples might be cooking, sewing, painting and so on. F. Travel and allow yourself to be interested in new people. G. You can never see any improvement if you stick to your comfort zone. 第三部分:英语知识运用(共两节,满分45分) 第一节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 Adventure is in my blood. And I had been considering how I was going to 41 my high school graduation. I didn’t just want a small party in the backyard. I started thinking about doing a solo 42 somewhere out of the ordinary. I took out maps and drew the 1,500-mile route along which I would be 43 from the northernmost point in Norway to the southernmost section of Sweden. When I 44 my plans with my dad, he 45 as I thought he would. Because I get my 46 spirits from him, he was 47 it. I had only been away from my home three days now, but there was an inner 48 going on inside of me. Part of me was 49 and doubting whether I 50 could make it. The other part of me was ready to 51 to myself and my family that I could do it by myself. On the road, I met another bicyclist who was quite a bit older than I was. He had started his journey 52 by bike at the southern part of Norway and had just finished. I could tell he had a great sense of 53 . It encouraged me not to 54 .[ As I listened to my 55 artists on my MP4 player, I pedaled (踩踏板) with my feet. There was 56 around me for miles. 57 , that wasn’t entirely true. There were mosquitoes—millions of them. My arms were so dotted with 58 that they looked like a topographical map (地形图). But, however 59 it would be, nothing could stop my advance 60 the destination. As you know, adventure is in my blood. 41. A. celebrate B. finish C. spend D. organize 42. A. flight B. activity C. performance	D. trip 43. A. walking B. flying C. biking D. jogging 44. A. provided B. shared C. exchanged D. compared 45. A. agreed B. sighed C. teased D. obtained 46. A. aggressive B. adventurous	C. optimistic D. athletic 47. A. in fear of B. in charge of C. in favor of D. in need of 48. A. battle B. dilemma C. request D. discussion 49. A. stubborn B. ambitious C. homesick D. astonished 50. A. naturally B. really C. extremely D. obviously 51. A. submit B. turn C. prove D. adapt 52. A. alone B. practically C. patiently D. sincerely 53. A. humor B. direction C. balance D. satisfaction 54. A. calm down B. break down C. keep on D. give up 55. A. personal B. favourite C. professional	D. grateful 56. A. nobody B. everybody C. anything D. everything 57. A. Simply B. Actually C. Eventually D. Fortunately 58. A. wounds B. cuts C. bites D. burns 59. A. boring B. confusing C. complex D. tough 60. A. from B. with C. in D. towards 第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。 We all know that exercise is good for your health. But some kinds of exercise may be better than others. Running, for example, may help to protect you 61 heart disease and other health problems. Running also may help you live 62 (long). Recently, researchers studied more than 55,000 adults. About one fourth of the adults reported running 63 (regular). The study found these runners were considerably less likely than non­runners 64 (die) of any form of disease, including heart disease. D.C. Lee and the other researchers found that speed, 65 (distant) and how often one runs made little difference in 66 (reduce) the risk of death. The runners in the study averaged between 10 and 16 kilometers per hour. Mr. Lee says slower runners, and those who only ran once 67 twice a week, were helped nearly as much as those who ran faster and further. The researchers note that their study 68 (base) on the participants’ answering questions over the years. The study lacked complete information on 69 these men and women ate and other facts about their lifestyles. Researchers say this missing information could have affected the results. Still, they hope their findings will motivate healthy adults to start running down the road to 70 longer life. 第四部分:写作(共两节,满分35分) 第一节:短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏词符号(),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 Maria, a 91-year-old woman, has an unbelievable experience last week. A group of thieves broke in her house but took nothing away with them. Maria recalled that the windows were broken and that all her box were opened, but nothing was missing. Instead, she found a handwritten note on the table that was said, “This is help you to get by.” Beside the note there was some money. It seemed that the thieves realized how poor Maria lived and decided not to take something—but to help. One policeman who has been working for 40 years is surprising by this event too. Later Maria kept the note received from her friendly thieves or used the money to buy sweets for his great grandchildren. 第二节:书面表达(满分25分) 假设你是李华,与外国朋友David是笔友,下周末他受邀去一位中国朋友家吃晚餐,发来e-mail向你询问相关信息。请给他回复一封邮件,内容包括: 1.打招呼的方式 2.餐桌礼仪 3.你的建议 注意:1. 文章开头结尾已给出,不计入总词数。 2. 可适当增加细节,使文章内容充实、连贯。 3. 词数100词左右。 Dear David, I’m very glad to receive your e-mail inquiring about my suggestions on your visit to a Chinese family next weekend. ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Yours sincerely, Li Hua 2016-2017学年度高三年级第八次模拟考试英语科试卷 参考答案 1. B 2. A 3. B 4. A 5. C 6. A 7. B 8. C 9. A 10. A 11. B 12. A 13. A 14. C 15. B 16. C 17. B 18. C 19. A 20. C 21-23 CAD 24-27 CBBC 28-31 DCCC 32-35ACAD 36-40 GCEBF 41-45 ADCBA	46-50 BCACB 51-55 CADDB	56-60 ABCDD 61.against/from 62.longer 63.regularly 64.to die 65.distance 66.reducing 67.or 68.was based 69.what 70.a 短文改错 Maria, a 91-year-old woman, has an unbelievable experience last week. A group of thieves had broke in her house but took nothing away with them. Maria recalled that the windows were into broken and all her box were opened, but nothing was missing. Instead, she found a handwritten boxes n ote on the table that was said, “This is help you to get by”. Beside the note there was some to money. It seemed that the thieves realized how poor Maria lived and decided not to take poorly something—but to help. One policeman who has been working for 40 years is surprising by anything surprised this event too. Later Maria kept the note received from her friendly thieves but used the and money to buy sweets for his great grandchildren. her 参考范文 Dear David, I’m very glad to receive your e-mail inquiring about my suggestions on your visit to a Chinese family next weekend. Every culture has its rules on how to act properly on different occasions and China is no exception. When you greet the host, just nod your head, or bow slightly. Handshakes are also common, especially the first time people meet. It’s important to be aware of some table manners too. For example, it is impropriate for you to take the first bite unless invited by the host. Besides, Chinese hosts like to put food onto the plates of their guests, which is by all means a sign of genuine friendship and politeness. By the way, it will be great to bring with you a small gift, such as wine or flowers as a sign of your gratitude. I’m sure you will have a great time! Yours sincerely, Li Hua 听力原稿 第一节 (Text 1) W: How lovely the gloves are. I like the green color. They can perfectly match my yellow and blue clothes. M: Really? You can have them if you like them so much. (Text 2) M: Excuse me, how can I get to the nearest bookstore? W: Walk along the street until you find a hospital. Then turn right to Main Street. The bookstore will be on your left hand, about 100 meters away from a hotel.[] (Text 3) W: It shows that the next underground will arrive in five minutes. What’s the time now? M: It’s five to two. (Text 4) W: Would it be possible to schedule the lecture for tomorrow morning? I need to reserve a big lecture hall in advance today. M: That won’t work. The CEO can’t spare time for tomorrow. (Text 5) W: Who are you talking with? M: My grandma. She knows how to use WeChat. W: Really? Wow, she is so cool! M: Yeah. And she does online shopping too. (Text 6) W: Hello, Maple Hotel. What can I do for you? M: Hello, this is George Damon. Our company will be having a sales meeting in January. And we need to book a room for about 200 people. Does your hotel have something that can accommodate that number? W: Yes, sir. We have a couple of rooms for groups of that size. M: Good. We’ll need chairs, a stage and a projection screen. W: Then I would suggest Room 13. M: Well, I don’t like the room number. W: Oh, sorry sir. Room 19 and Room 26 are also available. M: I prefer something ending with 9. W: I see. I’ll reserve that for you right now. (Text 7) M: Do you know when the repairman will be here to fix the air conditioner? He was supposed to be here an hour ago. W: I just called to speak to someone at his office. They apologized and said that repairman was having difficulty finding our clinic. They showed him the way and he should be here a little later. M: I hope he gets here soon because it’s supposed to be really hot today. If we don’t get the air conditioner repaired by noon, we’d better cancel all of our patient appointments today and reschedule them. (Text 8) W: What are you going to do for the project? M: I don’t know. I was hoping you could help me think of something. W: Well, you’re such a good artist, you could talk about watercolor while you’re doing one in front of the class. M: Maybe, but what if I make a mistake in front of everyone? W: Come on, you’re really talented. Besides, you wouldn’t have to do much preparation beforehand. M: True. W: Or, how about this? You could bring in a photo, a pencil drawing, and a watercolor of the same subject. Something simple so it wouldn’t take so much time to do, like a flower. Then you could show the advantages and disadvantages of working with different materials. M: I could do that ahead of time. W: You could, but remember, it would take a lot more time. M: Sure, thanks. (Text 9) M: Hello, and welcome to our program, “Working Abroad”. Our guest this evening is a Londoner, who lives and works in Italy. Her name’s Susan Hill. Susan, welcome to the program. You live in Florence. How long have you been living there? W: Since 1982. But when I went there in 1982, I planned to stay for only 6 months. M: Why did you change your mind? W: Well, soon after I arrived in Florence, I got a job with one of Italy’s top companies, Ferragamo. So, I decided to stay. M: How lucky! Do you still work for Ferragamo? W: No. I left there in 1988. I’ve been a free designer since then. I’ve designed for some Italian companies as well as two American companies. And in the last five years, I’ve also been designing for the British company, Burberry. M: What have you been designing for them? W: Mostly handbags and sometimes shoes and leather jackets. M: How’s your industry changed since 1982? W: It’s become a lot more competitive because the quality of products from other countries has improved a lot. But Italian quality and design is still world-famous. M: Well, thank you for talking to us, Susan. (Text 10) M: Hello, ladies and gentlemen, welcome aboard your Sea-link ferry from Folkestone to Boulogne and wish you a pleasant trip with us. Now it’s 9 a.m. and we are due to leave Folkestone in five minutes and a journey to Boulogne will take about two hours. Sun and a temperature of 30 degrees are reported on the French coast, so we should have a calm crossing. For your convenience on the journey, we’d like to point out what we provide for you on board. There’s a bar serving sandwiches and hot and cold drinks in the front of Floor A. There is also a restaurant serving hot meals on Floor B. If you need to change money or cash travelers’ checks, we have a bank on board. You can find the bank on Floor C between the ship’s office and the duty free shop. Toilets are on Floor B at the back of the ship and on Floor A next to the bar. For the children, there’s a games room on Floor C. Here children can find a variety of electronic games. Passengers are reminded that the relaxing room on Floor B is only for passengers traveling with cars and that there is another relaxing room on Floor C in the front of the ship for passengers traveling without cars. Finally, ladies and gentlemen, we’d like to wish you a pleasant journey and hope that you’ll travel with us again in the near future. 资源来源网络,https://www.kuaiwen.net ·17· 
本文档由 快问网2018-10-05 12:57:47上传分享
给文档打分
您好可以输入 255 个字符
kuaiwen文库的中文名是什么?( 答案:快问 )
评论列表
  • 暂时还没有评论,期待您的金玉良言
文档标签