doc文档 2017年北京市西城区高三二模英语试题

高考试题库 > 高三考试试题 > 英语试题 > 文档预览
17 页 0 下载 180 浏览 0 评论 0 收藏 3.0分
快问网提示:如果当前文档出现乱码或未能正常浏览,请先下载原文档进行浏览。
2017年北京市西城区高三二模英语试题 第 1 页 2017年北京市西城区高三二模英语试题 第 2 页
下载文档到电脑,方便使用
还有 15 页未阅读,继续阅读
 整理 资源来源网络(https://www.kuaiwen.net)” 西城区高三模拟测试 英语 2017.5 本试卷共10页,共150分。考试时长120分钟。考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 第一部分:听力理解(共三节,30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。 例:What is the man going to read? A. A newspaper. B. A magazine. C. A book. 答案是A。 1. What is the weather like now? A. B. C. 2. How far is the market? A. It’s around the corner. B. It’s 15 minutes’ walk. C. It’s one block away. 3. What are the two speakers talking about? A. A dinner party. B. A beach sport. C. A weekend plan. 4. Which club will the man probably choose? A. Chess club. B. Poetry club. C. Debate club. 5. What is the woman going to do? A. Visit Lisa. B. Go to church. C. Have a class. 第二节(共10小题;每小题1.5分,共15分) 听下面4段对话或独白。每段对话或独白后有几道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有5秒钟的时间阅读每小题。听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白你将听两遍。 听第6段材料,回答第6至7题。 6. Who is Mary? A. The speakers’ colleague.	B. The speakers’ neighbor.	C. The speakers’ relative. 7. What will the speakers do for the Smiths? A. Take a group picture. B. Buy a lovely gift. C. Make an album. 听第7段材料,回答第8至9题。 8. What happened to the man? A. He lost his way. B. He missed the train. C. He got his luggage stolen. 9. How does the woman help the man? A. By giving him a receipt. B. By carrying his luggage. C. By showing him the way. 听第8段材料,回答第10至12题。 10. Where does the conversation probably happen? A. At the airport. B. At the ticket office. C. At the hotel. 11. How long will the woman stay in Paris? A. 10 days. B. 4 days. C. 3 days. 12. What will the woman do in Berlin? A. Attend a meeting. B. See her friend. C. Have a medical exam. 听第9段材料,回答第13至15题。 13. What did the man plan to do? A. Go hunting. B. Go fishing. C. Go hiking. 14. Why did the man stop the car? A. The car broke down. B. His wife was injured. C. He hit something. 15. Who is the man probably talking to? A. A police officer. B. An insurance agent. C. An animal protector. 第三节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分) 听下面一段对话,完成第16至20五道小题,每小题仅填写一个词。听对话前,你将有20秒钟的时间阅读试题,听完后你将有60秒钟的作答时间。这段对话你将听两遍。 Tourism Questionnaire Name Robert 16 City Sydney The Number of Visits 17 Characteristic Weather … Sites of interest Opera House Harbour Bridge Australian 18 Food 19 Burgers … Transport By 20 第二部分:知识运用(共两节,45分) 第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,共15分) 从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 例:It’s so nice to hear from her again. _____, we last met more than thirty years ago. A.What’s more B.That’s to say C.In other words D.Believe it or not 答案是D。 21. —Madam, when is the next train? —It _____ at 5 this evening. A. was leaving B. left C. leaves D. has left 22. _____ at the clock on the wall, Alice found that she was late. A. To glance B. Glancing C. Glance D. Glanced 23. I gave some money to John, _____ house was destroyed in the flood. A. which B. what C. who D. whose 24. —What a terrible accident! —Yes. It happened _____ the four roads meet. A. where B. that C. when D. as 25. China now has a very good platform for overseas returnees _____ their dreams. A. achieve B. achieved C. having achieved D. to achieve 26. We _____ worry so much about him. He is old enough to take care of himself at college. A. couldn’t B. mustn’t C. needn’t D. daren’t 27. —Why do you like working in this company? —The friendly atmosphere is _____ I like. A. which B. that C. how D. what 28. —Were there any messages? —Yes. A Mr. Brown _____ to complain about the noise. A. is calling B. called C. will call D. calls 29. The total number of shared bikes, _____ are easy to rent through smartphone apps, is increasing rapidly. A. which B. why C. that D. who 30. —Why not use the computers, Jack? —Our computers _____ by a virus, so the engineer disabled all of them. A. attack B. had attacked C. are attacked D. were attacked 31. _____ I get home late, Grandma always leaves a light on for me. A. Wherever B. However C. Whenever D. Whatever 32. —Hey, James, would you like to go climbing this Saturday morning? —I’d love to, but I _____ my driving test then. A. will be taking B. take C. have taken D. took 33. My brother is much _____ at tennis than me. He has won every match between us. A. worse B. worst C. better D. best 34. We are in complete agreement with the suggestions _____ in your letter. A. mentioned B. mentioning C. to mention D. mention 35. If I had the chance, I _____ a business at my university that would benefit my classmates. A. started B. would start C. had started D. would have started 第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分) 阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 I had just arrived in this Asian country for a one-year teaching position. One day, I took the subway to visit some ancient palaces and temples in the downtown. The following account of what happened to me has taught me much about culture 36 . Since all the 37 were taken, I stood. Suddenly, I felt someone pulling on my bag. 38 I probably was in someone’s way, I moved over slightly. But in one quick motion(动作), I felt my bag removed from my back, and in a flash it was 39 . I turned around to see who the thief was. I looked at the people standing behind me, but didn’t see my bag or anyone 40 . My heart sank and I began to 41 . I glanced around the car only to find directly across from me was an elderly lady, and sitting on her lap was my 42 . I tried to get it back from her lap. But as I began to 43 it up, she quickly grabbed(抓住) it back and held onto it. I looked around at the people standing beside me, and those sitting beside her, but no one took any 44 of the situation. Trying not to cause a(an) 45 , I tried to negotiate through gestures. I used my hands as best as I could, but she 46 my requests for my bag and pointed to my back. She picked up my bag, showing how 47 it was. I finally began to understand. She was holding my bag to 48 me. At the next stop, a middle-aged woman got on the crowded subway. Another elderly woman sitting down took her bag, 49 it on her lap. They didn’t talk; 50 this older woman was more than pleased to sit with this stranger’s bag on her lap throughout her journey. As the subway pulled into the main downtown station and I was getting ready to get off, the woman 51 handed me back my bag. But 52 I had a chance to thank her, she had disappeared into the crowd. Sadly, this considerate custom was more 53 to me than if I had been robbed. Everyone back home had heard of being robbed—that was 54 city behavior—but having a stranger hold onto someone’s bag out of 55 , in a city of twelve million people—that was truly unusual. 36. A. loss B. aim C. cause D. difference 37. A. cars B. seats C. buses D. stations 38. A. Deciding B. Assuming C. Admitting D. Expecting 39. A. broken B. emptied C. opened D. gone 40. A. suspicious B. nervous C. cautious D. dangerous 41. A. panic B. scream C. leave D. regret 42. A. book B. bag C. money D. map 43. A. pull B. bring C. check D. wrap 44. A. advantage B. charge C. notice D. photo 45. A. attack B. scene C. accident D. change 46. A. received B. handled C. considered D. ignored 47. A. small B. useful C. heavy D. special 48. A. remind B. tease C. help D. warn 49. A. dropping B. tapping C. closing D. setting 50. A. yet B. so C. or D. because 51. A. angrily B. gratefully C. anxiously D. gently 52. A. until B. once C. before D. while 53. A. amusing B. surprising C. annoying D. disappointing 54. A. usual B. harmful C. practical D. suitable 55. A. curiosity B. pity C. kindness D. desperation 第三部分:阅读理解(共两节,40分) 第一节(共15小题;每小题2分,共30分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 A Embassy Suites by Hilton Santa Ana Orange County Airport Neighborhood: John Wayne Airport (SNA), Orange County  1325 East Dyer Road, Santa Ana, CA O VERALL GUEST SCORE Very Good Based on 163 Guest Ratings Free Breakfast Free Airport Shuttle Fitness Center Business Center Hotel Description Being close to airport and freeway access makes the Embassy Suites a top choice for our guests in the area. The 300-room Embassy Suites offers homey comforts for those on business and vacation alike—suites with separate living and sleeping areas, refrigerators, microwaves, coffeemakers, Wi-Fi access and two TVs. Wake up to a free cooked-to-order breakfast and enjoy the indoor pool and fitness center. A two-hour evening reception offers drinks and appetizers and the on-site restaurant serves American favorites. The property also has a business center with copy and fax services. Parking is available for an additional fee. Less than two miles from I-405, the Embassy Suites is within a half-mile of various restaurants and just three miles from John Wayne Airport. Our guests say the Embassy Suites’ location, “brilliant” breakfast and “friendly” staff make it one of their favorite Santa Ana properties. Guest Ratings Good Feb 8, 2017 By: Harold Pros: Loved the breakfast and the friendly, helpful staff. Spacious accommodations made this a very good value. Cons: Didn’t love the heating/AC system; room was too cold for comfort. Also was not aware of the parking fee until we checked in. The parking fee was $17 a night. Good Jan 24, 2017 By: Micaela Pros: Breakfast was amazing with a variety of choices and the staff were helpful. Cons: The room had a very strange old smell when we first got there. I had to open the door to air it out. Very Good Jan 5, 2017 By: Bruce Pros: The location was very good for us and the included breakfast was a plus. Cons: The room was not cleaned properly when we got there. The heating system was not working for the hotel as well. … 56. _____ makes the Embassy Suites a top choice for its guests in the area. A. The convenient location B. The friendly staff C. The business center D. Wi-Fi access 57. According to the guest ratings, all the guests are satisfied with its _____. A. heating system B. accommodations C. breakfast D. parking fee 58. This advertisement is made more believable by _____. A. interviewing the guests B. using guests’ comments C. analyzing its pros and cons D. providing the exact address B She Walked Through Fire On Thanksgiving weekend, the Heffelmire family gathered for a meal at their home. After dinner, the family went down to the finished basement to relax except Charlotte’s father, Eric, who was in the garage to fix his truck. Around 8 pm, Charlotte decided to check on her dad. She walked through the kitchen. When she opened the side door to the garage, black smoke rose up into the kitchen. She could barely make out her father lying on his back, trapped under the truck. He’d removed the front passenger-side tyre and raised the truck on a jack(千斤顶). The truck had slipped off the jack, and now the whole weight of the wheel was on his chest and shoulders. Charlotte ran to the front of the truck and struggled to lift it. Eric was still conscious, and he yelled, “You got it! One more try!” She tried again and was able to tip the truck backward just enough for her to pull her dad by the shirt with both hands from under the truck. She dragged him across the garage and 20 feet down the driveway. Then she ran back to the garage, which had burst into flames. “I was afraid the car was going to explode,” says Charlotte, so she climbed into the truck, which faced forward, turned the key, and pressed the gas pedal(油门). The car slowly rolled out, the metal wheel scratching loudly against the concrete. Safely on the driveway, Charlotte stopped the truck and ran back to the basement. “There’s a fire! Everybody get out!” she yelled as she picked up her three-month-old niece and ran out. Outside, she handed the baby to her mom, and then ran around to the burning garage. She picked up a garden hose(水管) and sprayed the fire while calling 911. A few minutes later, firefighters and an ambulance arrived. Charlotte was treated for second-degree burns on both her feet and face. Her dad had injuries on his chest and shoulders, as well as minor burns on his face. The garage and the house were damaged but the family survived. The Heffelmires are staying in an apartment while their house is rebuilt. “Charlotte is a remarkable kid,” says her dad. Charlotte, however, simply says, “I was saving my family and my house. I wasn’t going to let my dad die.” 59. Eric got trapped because _____. A. the kitchen was on fire B. the wheel fell off the truck C. the front tyre was removed D. the truck slipped off the jack 60. Which of the following is the correct order of the events? a. Charlotte called the firefighters. b. Charlotte saved Eric from under the truck. c. Charlotte drove the truck out of the garage. d. Charlotte warned the family to leave the house. A. b, c, a, d B. a, b, d, c C. a, c, b, d D. b, c, d, a 61. As a result of the fire, _____. A. the truck exploded B. the house was not fit to live in C. the three-month-old baby was injured D. Charlotte was burned on her chest and shoulders 62. It can be inferred from the passage that Charlotte is _____. A. proud and clear-headed B. modest and easy-going C. calm and quick-minded D. independent and self-centered C Robot Surgeon(外科医生) Succeeds without Help from Human Doctors Humans make mistakes. Even surgeons with years of experience are not infallible. But what if these doctors could pool their knowledge and experience together and create a surgical standard of care, to be carried out by machines? That’s the idea behind surgical robots, which may soon perform most surgeries, from sewing up tiny wounds to performing heart procedures. Many of these operations are, in fact, already completed with the assistance of robots. But a recent test suggests that robots in the operating room may soon go a step further, performing on soft tissue completely on their own, from start to finish. The Smart Tissue Autonomous Robot(STAR), successfully completed surgeries on pigs. “We’re the first group to develop autonomous robotic surgery with soft-tissue surgery, and when compared to standard operation, it’s better,” says Peter Kim, professor of surgery. “The idea is not to replace surgeons; it will make the surgeons better and make the procedures safer.” A recent Mayo Clinic study found that major surgical errors—including operating on the wrong site or side of the body, or even leaving tools or objects inside the patient—occur every one out of 22,000 procedures. That’s rare, but robots like STAR would aim to lower the number even further. In the da Vinci surgical system, surgeons place their arms inside instruments and use their hands to control the movement of robotic tools on the operating table from afar. The robot’s every major move is controlled by surgeons, and thus its results may vary based on the surgeon’s training or experience. STAR, on the other hand, is entirely autonomous. It’s not only able to work on its own and perform surgeries with a more flexible “hand”, but it’s able to react to the unexpected incidents. Cutting into hard tissue like bones is one thing, but operating on moving soft tissue is far more complex. STAR reacts to a changing environment, similar to how self-driving cars are programmed to not only drive on the highway, but also react to another driver making a mistake and getting in your way. 63. The underlined word “infallible” in Paragraph 1 probably means _____. A. always right B. really creative C. rather responsible	D. quite smart 64. We can learn from the passage that STAR _____. A. has been widely used in the operating room	B. can perform the operation on its own C. can make surgeries much faster D. will take the place of surgeons 65. In the da Vinci surgical system, _____. A. robots are trained from afar B. surgery results depend on surgeons C. robots always make mistakes D. surgeons have trouble controlling robots 66. In the last paragraph, the author mentions self-driving cars in order to show _____. A. how bad getting in another driver’s way might be B. how difficult self-driving on the highway is C. how smart an autonomous robot can be D. how dangerous operating on people is D For several years, the art trade in London has known about the possible existence of the “treasure of the western cave”, dating from the 6th century BC. It was said to have been discovered “by farmers” in western Iran around 1992. Out of between 200 and 600 pieces, only a few have so far “surfaced”. The Iranians were very angry that they managed to seize only part of the collection and that the rest was taken abroad illegally. But now they may worry less. An academic paper has just produced convincing evidence that at least one piece is a fake (赝品). Fakes always exist in the world of antiquities(古物), but what is astonishing is how widespread they are now. A report from the Archaeological Institute of America concludes that no less than 80 per cent of all “ancient” west African pieces on the market are fake. How can this “forgery(伪造) culture” boom? It is found that about 80 per cent of the antiquities traded have no clear source. In other words, it is not known where they were found and therefore, even if they are real, they can tell us little about ancient history. People in the trade say that the majority of these objects were found in “casual discoveries”. Shamefully, they know that this is not true. They advance the fiction because it suits their commercial purposes. The reality is that the objects come from robbery, not by local farmers “happening” on a few finds. The “treasure of the western cave” is a classic example of how faking works. Faking is big business, and is of such a standard that even the greatest scholars may be fooled some of the time. The antiquities trade likes to play down not only the extent of robbery and faking, but also the overlap between the two. These latest reports let the cat out of the bag. But it is the overlap with robbed antiquities that is the most significant factor, which leads to the culture of forgery. Collectors of antiquities need to be aware that they not only aid the robbery of potentially invaluable sites, but put themselves at the mercy of fakers as well…. 67. What do we probably know about the “treasure of the western cave”? A. It’s slightly broken.	B. It’s totally real. C. It’s partly fake. D. It’s fairly new. 68. What astonishes the author? A. The huge number of fakes. B. The long history of fakes. C. The influence of fakes. D. The origin of fakes. 69. According to the passage, “forgery culture” mainly results from _____. A. a belief in “casual discoveries” B. high faking standards C. antiquities without a clear source D. close combination of robbery and faking 70. Which is probably the last sentence of the passage? A. This is the main source for robbery. B. What shall be done to stop this trend? C. Are collectors of antiquities aware of it? D. They are being not just dishonest, but foolish. 第二节(共5小题;每小题2分,共10分) 根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Social Phobia It’s natural to feel nervous, or shy in front of others at times. Most people manage to get through these moments when they need to. 71 It’s probably more than shyness. It may build up into a powerful fear. As a result, people feel uncomfortable participating in everyday social activities. This is called social phobia (also called social anxiety). 72 It prevents them from chatting with friends in the lunchroom, joining an after-school club, or going to a party. Sometimes, they even feel too nervous to ask a question in class or go to a teacher for help. Social phobia not only prevents people from trying new things. It also prevents them from making the normal, everyday mistakes that help people improve their skills still further. It is really sad, isn’t it? But the good news is that people with social phobia can learn to manage fear, develop confidence and communicating skills and stop avoiding things that make them nervous. Of course it’s not always easy. Dealing with social phobia takes patience, courage to face fears and the willingness to practice. 73 Therapists (治疗师) can help people create a plan for facing social fears and build the skills and confidence to overcome it. And family or friends are especially important for them. 74 Friends and family can encourage them to pick a small goal to aim for, remind them to go for it, and be there when they might feel discouraged. Good friends and family are there to celebrate each small success along the way. Little by little, someone who decides to deal with extreme shyness can learn to be more comfortable. 75 As shyness and fears begin to melt, confidence and positive feelings build. Pretty soon, the person is thinking less about what might feel uncomfortable and more about what might be fun. A. Friends can overcome their fears. B. But for some, the anxiety can be extreme. C. They are not able to make eye contact with classmates. D. Social phobia makes people lonely or disappointed over missed opportunities. E. It also takes a commitment to go forward rather than back away when feeling shy. F. Each small step forward helps build enough confidence to take the next small step. G. The support from those key people helps them gather the courage to try something new. 第四部分:书面表达 (共两节,35分) 第一节(15分) 假设你是红星中学高三学生李华。你的英国朋友Jim 想了解中国人起名字的习惯,并请你帮他起一个中文名字。请给他写封信,内容包括: 1. 介绍中国人起名字的习惯; 2. 给他起一个中文名字; 3. 说明起此名字的理由。 注意:1.词数不少于50; 2. 开头和结尾已给出,不计入总词数。 Dear Jim, _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ Yours, Li Hua (请务必将作文写在答题卡指定区域内) 第二节(20分) 假设你是红星中学高三学生李华。请根据以下四幅图的先后顺序,以“Go Beyond Yourself”为题,给校刊“英语角”写一篇英文稿件,记述你刻苦训练,成功通过体育测试长跑项目的过程。 注意:词数不少于60 。 提示词:体育测试 Physical Fitness Test (请务必将作文写在答题卡指定区域内) 西城区高三模拟测试 英语参考答案及评分标准 2017.5 第一部分:听力理解(共三节,30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分) 1. A 2.B 3.C 4.A 5.C 第二节(共10小题;每小题1.5分,共15分) 6. B 7.C 8.A 9.C 10.A 11. B 12.A 13.B 14.C 15.B 第三节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分) 每小题1.5分。如出现拼写错误不计分;出现大小写、单复数错误扣0.5分;如每小题超过一个词不计分。 16. Goddard 17.3/three 18.Museum 19.Seafood 20. plane/air 第二部分:知识运用(共两节,45分) 第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,共15分) 21.C 22.B 23.D 24.A 25.D 26.C 27.D 28.B 29.A 30.D 31.C 32.A 33.C 34.A 35.B 第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分) 36.D 37.B 38.B 39.D 40.A 41.A 42.B 43.A 44.C 45.B 46.D 47.C 48.C 49.D 50.A 51.D 52.C 53.B 54.A 55.C 第三部分:阅读理解(共两节,40分) 第一节(共15小题;每小题2分,共30分) 56.A 57.C 58.B 59.D 60.D 61.B 62.C 63.A 64.B 65.B 66.C 67.C 68.A 69.D 70.D 第二节(共5小题;每小题2分,共10分) 71.B 72.D 73.E 74.G 75.F 第四部分:书面表达(共两节,35分) 第一节 (15分) 一、评分原则: 1.本题总分为15分,按4个档次给分。 2.评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以该档次的要求来衡量, 确定或调整档次,最后给分。 3.评分时应考虑:内容是否完整,条理是否清楚,交际是否得体,语言是否准确。 4.拼写、标点符号或书写影响内容表达时,应视其影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇 用法均可接受。 5.词数少于50,从总分中减去1分。 二、各档次的给分范围和要求: 第一档 (13分~15分) 完全完成了试题规定的任务。 ·内容完整,条理清楚; ·交际得体,表达时充分考虑到了交际的需求;体现出较强的语言运 用能力。 完全达到了预期的写作目的。 第二档 (9分~12分) 基本完成了试题规定的任务。 ·内容、条理和交际等方面基本符合要求; ·所用语法和词汇满足了任务的要求; ·语法和用词方面有一些错误,但不影响理解。 基本达到了预期的写作目的。 第三档 (4分~8分) 未恰当完成试题规定的任务。 ·内容不完整; ·所用词汇有限,语法或用词方面的错误影响了对所写内容的理解。 未能清楚地传达信息。 第四档 (1分~3分) 未完成试题规定的任务。 ·写了少量相关信息; ·语法或用词方面错误较多,严重影响了对所写内容的理解。 0分 未能传达任何信息;写的内容与要求无关。 三、Possible versions: Dear Jim, I am glad to tell you something about the Chinese naming practice. Unlike your tradition, the family name in China is put first, followed by the given name. The given name usually contains one or two Chinese characters. Chinese people often name a baby with their best wishes in mind, like wishes for good health, bright future and happiness. Some names imply the birth time, birth place, weather or even a natural phenomenon at the time of the baby’s birth. In terms of choosing the characters, parents still need to consider how they sound when combined into a name. They definitely wouldn’t want their child to be teased or given a bad nickname because of the pronunciation. As for your Chinese name, how about “吉祥(Ji Xiang)”?The first character has a similar pronunciation to your name Jim, and both of the characters mean “good luck”. You can imagine it: whenever someone calls you “Ji Xiang”, it’s like he or she is wishing you good luck. I hope you’ll love this Chinese name. Yours, Li Hua 第二节(20分) 一、评分原则: 1.本题总分为20分,按5个档次给分。 2.评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以该档次的要求来衡 量,确定或调整档次,最后给分。 3.评分时应考虑:内容要点的完整性、上下文的连贯、词汇和句式的多样性及语言的准确性。 4.拼写、标点符号或书写影响内容表达时,应视其影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接受。 5. 词数少于60,从总分中减去1分。 二、内容要点: 1. 得知测试 2. 刻苦训练 3. 参加测试 4. 庆祝成功 三、各档次的给分范围和要求: 第一档 (18分~20分) 完全完成了试题规定的任务。 ·覆盖了所有内容要点; ·运用了多样的句式和丰富的词汇; ·语法或用词方面有个别错误,但为尽可能表达丰富的内容所致;体现了较强的语言运用能力; ·有效地使用了语句间的连接成分,所写内容连贯、结构紧凑。 完全达到了预期的写作目的。 第二档 (15分~17分) 完全完成了试题规定的任务。 ·覆盖了所有内容要点; ·运用的句式和词汇能满足任务要求; ·语法和用词基本准确,少许错误主要为尽可能表达丰富的内容所致; ·使用了简单的语句间连接成分,所写内容连贯。 达到了预期的写作目的。 第三档 (12分~14分) 基本完成了试题规定的任务。 ·覆盖了内容要点; ·运用的句式和词汇基本满足任务要求; ·语法和用词方面有一些错误,但不影响理解。 基本达到了预期的写作目的。 第四档 (6分~11分) 未恰当完成试题规定的任务。 ·漏掉或未描述清楚主要内容; ·所用句式和词汇有限; ·语法或用词方面的错误影响了对所写内容的理解。 未能清楚地传达信息。 第五档 (1分~5分) 未完成试题规定的任务。 ·明显遗漏内容要点; ·句式单调、词汇贫乏; ·语法或用词方面错误较多,严重影响了对所写内容的理解。 0分 未能传达任何信息;所写内容与要求无关。 四、One possible version: Last week, I successfully passed the Physical Fitness Test. During a PE class one month ago, our teacher informed us that we would take the test on April 12th. Upon hearing the news, I felt my heart sink, wondering how rough the way ahead would be. However, I had to face it. Every day after school, I went to the playground and practiced the 1000-meter run, which was always a nightmare for me. Each time when my legs almost gave out and an inner voice lured me to give up, my teachers and classmates were always around me, comforting me and encouraging me. Their positive words and running figures pushed me forward. Then finally came the test day. As the starting gun sounded for the race to begin, I called upon all my body’s strength and speed. I ran with purpose. After enduring the long run, I approached the finish line. Quickening my steps, I was confident and hopeful. The moment I rounded the last turn, I knew I had made it. After crossing the finish line, I was so overjoyed to see my cheering classmates. I received their celebratory high-fives proudly and tears of happiness streamed down my cheeks, as my teacher shook my hand. From this experience, I have learned that I should face my fears bravely and appreciate those who are always willing to help me, making me a better person. 听力录音原文 Text 1 W: You are up early this morning. M: Yes. I went out and bought a paper. W: Good. Then what’s the weather like? M: It’s a light rain. Text 2 W: Excuse me, is there a shopping center nearby? M: I’m afraid not. W: Ah...any market or store near here? M: There’s a big market three blocks away. It’s about 15 minutes’ walk. Text 3 W: What shall we do this weekend? M: Let’s go swimming at Long Beach. Then, we can have dinner with friends. W: That’s a good idea. Text 4 M: Hi, Sally. Which club will you choose? W: I really like chess and poetry. M: Well, I’m going to sign up for the debate club. W: I hate debate! I don’t like arguing with others. M: Well, maybe I will just choose the chess club with you. Text 5 M: Doris, what are you doing? I can’t find Mom and Grandma. W: I am listening to music. Mom went to visit Lisa and Grandma is at church. M: Why didn’t you go with Mom? You told me you wanted to see Lisa’s new home. W: Yes. But I will have a painting class this afternoon. I don’t want to miss it. Text 6 M: I hear the Smiths are moving out. Do you know that? W: Yes. Mary told me the other day. They’re going back to their hometown. M: I feel a little sad. Mary and Jack have been such good neighbors for ten years. I’ll miss them. W: So will I. I think we must give them a going-away gift. M: We can make an album with some pictures we’ve taken together. We’ll give it to them at the goodbye party. W: Sounds great! It’s much better than anything we could buy in a shop. Text 7 W: Good morning, sir. Can I help you? M: Yes, please. I left my bag at a luggage office two hours ago. But now I forgot how to get back there. W: From which entrance did you come in? M: I can’t remember. I came here by Bus No. 206 and entered the main building. I found some lockers, so I put my bag in one. W: Do you have a receipt for the locker? M: Oh, yes. Here it is! W: …OK. I got it. The luggage office is near the East Gate. See E3 on it? E means east. M: Great you know where it is. How can I get there? W: Look at the map. We’re now at the West Gate. You need to go across to the other side of the station. You’ll see a lift on your left. Take the lift upstairs. E3 is right there. M: I’m taking the train in 10 minutes. Do you think I can make it? W: You need to hurry. M: Thank you. Bye! Text 8 M: Good morning, madam. May I have your passport, please? W: Sure. Here you are. M: Thank you. Is France your destination? W: No. I’ll travel around the country first and then attend a medical conference in Berlin. M: When are you leaving? W: In all, I’m staying in the two countries for 10 days and leaving on May 17th. M: What’s your travel plan? W: I’ll stay in Paris for four days. My cousin’s working there. Then we will travel along the coast for a few days. And the last three days, I’ll go to Berlin for the medical conference. M: Fine. Do you have much luggage? W: It’s all here. One suitcase and a backpack. M: Good. Welcome to France and have a nice trip. W: Thank you. Text 9 Sir, let me explain what happened that day. I was on my way to the lake house for a day of fishing and just turned onto a wooded road. Suddenly, a large deer jumped in front of my brand-new car. Unfortunately, I didn’t have time to react, hitting the deer head-on, so I had to stop the car. There was blood all over the road and the deer appeared to be dead. I felt so bad for the poor creature. There was major damage to the front of my car, so I was unable to continue driving. I decided that I should take photos of the damage. I also took a photo of the dead deer as proof of what actually happened and so you will be able to calculate repair costs. Then, I called my wife and she came and picked me up. Text 10 M: Hello? W: Hi, good morning. This is Parrot Bay Travel Agency. M: Yes, can I help you? W: I’m calling to ask a few questions about your most recent vacation to Sydney. Could I have a few minutes of your time? M: Sure, go ahead. W: Great, thanks. Was this your first visit to Sydney? M: No, It’s the third time I’ve been there. W: I see. Now, what would you say was your favorite thing about Sydney? M: Well, I was most impressed by the amazing weather. W: Which of the sites of interest was your favorite? M: I saw the Opera House and the Harbour Bridge. But my favorite was the Australian Museum that contained hundreds of pieces of interesting artwork. W: I see. Did you enjoy the food there? M: Absolutely. I loved it. W: I’m glad to hear it. Could you tell me a little about what you most enjoyed about the food? M: I loved the variety. Seafood, burgers, or anything else, you name it, they had it. W: I completely agree. Well, did you drive to Sydney? M: No, I flew. I thought about going by train, but I decided to go by plane to save time. W: Right, I see. Well, thank you for taking part in our questionnaire. By the way, I want to make sure your name matches our records. M: No problem. It’s Robert Goddard. That’s G-O-D-D-A-R-D. W: Thank you! And I’m so glad you enjoyed your vacation. 资源来源网络,https://www.kuaiwen.net ·19· 
本文档由 快问网2018-10-05 12:44:22上传分享
给文档打分
您好可以输入 255 个字符
kuaiwen文库的中文名是什么?( 答案:快问 )
评论列表
  • 暂时还没有评论,期待您的金玉良言