doc文档 2017年江苏省连云港市、徐州市、宿迁市高三年级第三次模拟考试英语试题

高考试题库 > 高三考试试题 > 英语试题 > 文档预览
13 页 0 下载 311 浏览 0 评论 0 收藏 3.0分
快问网提示:如果当前文档出现乱码或未能正常浏览,请先下载原文档进行浏览。
2017年江苏省连云港市、徐州市、宿迁市高三年级第三次模拟考试英语试题 第 1 页 2017年江苏省连云港市、徐州市、宿迁市高三年级第三次模拟考试英语试题 第 2 页
下载文档到电脑,方便使用
还有 11 页未阅读,继续阅读
 整理 资源来源网络(https://www.kuaiwen.net)” 密封线 ____________ 号学  ____________ 名姓  ____________ 级班  ____________ 校学 (这是边文,请据需要手工删加) 2017届高三年级第三次模拟考试(三)·英语 第页(共8页) (这是边文,请据需要手工删加) 苏北三市高三年级第三次模拟考试 2017届高三年级第三次模拟考试(三) 英语本试卷共12页,满分120分,考试时间120分钟。 第一部分 听力(共两节,满分20分) 第一节(共5小题;每小题1分,满分5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 (  ) 1. What does the man mean? A. She should take more exercise. B. She'd better have a few days' rest. C. She is badly ill. (  ) 2. When will Mr. White be free? A. This Saturday.       B. Next Friday.        C. Next Sunday. (  ) 3. Where does the conversation most probably take place? A. At a bookstore. B. At a post office. C. At a supermarket. (  ) 4. How many people are mentioned in the dialogue? A. At least four. B. Only three. C. More than five. (  ) 5. How much may the man spend on the chair in the end? A. $15. B. $ 25. C. $ 20. 第二节(共15小题;每小题1分,满分15分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6至7题。 (  ) 6. What does the woman think of the London taxi? A. Rather slow. B. Comfortable. C. Too expensive. (  ) 7. In the woman's opinion, what is the best way to travel in London? A. By bus. B. By underground. C. On foot. 听第7段材料,回答第8至10题。 (  ) 8. Who are the two speakers? A. A man and his servant. B. A man and his wife. C. A man and his sister. (  ) 9. What does the man always do? A. He often helps with the housework. B. He often makes the room dirty. C. He often enters the room without taking off his shoes. (  )10. Why does the woman go away? A. The man doesn't give her money for her work. B. The man drops cigarette ash everywhere in the house. C. The man doesn't think housework is important. 听第8段材料,回答第11至13题。 (  )11. What's the man looking for? A. Some records of guitar music. B. Some tapes of modern music. C. Some records of piano music. (  )12. Why does the man want to buy some records of Julian Bream? A. He wanted to buy the records for his father as a gift. B. He damaged the records his father gave him in his suitcase. C. He saw them in the shop window the week before. (  )13. How many records will the man buy? A. Three. B. Four. C. Five. 听第9段材料,回答第14至16题。 (  )14. Who is busy? A. Mrs. Brown. B. The man's wife. C. The man himself. (  )15. Who's going to look after the man's daughter? A. The nurses. B. The man. C. The man's wife. (  )16. What's the possible relationship between them? A. Colleagues. B. Employer and employee. C. Neighbors. 听第10段材料,回答第17至20题。 (  )17. How do Nancy and Harry feel without their children? A. Frightened. B. Nice. C. Worried. (  )18. What do Nancy and Harry do after they do the dishes? A. Watch TV or see a movie. B. Drive to town and do some shopping. C. Watch TV or play cards. (  )19. Why do they drive to town sometimes? A. To see a film. B. To take a walk. C. To visit friends. (  )20. How far is the state park from their house? A. One mile. B. Half a mile. C. A few miles. 第二部分:英语知识运用(共两节,满分35分) 第一节:单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分) 请认真阅读下面各题,从题中所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。 (  )21. “ ________ I went through ups and downs in life,” Gordon said, “I never found the importance of being self­disciplined as well as the significance of life.”                                 A. If B. Since C. Until D. Unless (  )22. Instead of hiding behind walls, a defender sometimes must ________ engage and disable enemy forces before they strike. A. flexibly B. actively C. primitively D. conservatively (  )23. The draft regulation on the online protection of minors, ________ for public opinions by the cyberspace authorities, has drawn wide public concern. A. releasing B. having released C. to release D. released (  )24. Any reform of the government should be ________ the popular mood and times. A. in tune with B. in preference to C. in light of D. in terms of (  )25. We sell a lot of products offshore and the opportunity to open up markets in regions ________ we don't currently sell a lot to is a great one. A. where B. that C. what D. when (  )26. Ladies and gentlemen, on behalf of our government, I'd like to ________ a sincere welcome and heartfelt gratitude. A. exploit B. expose C. expand D. extend (  )27. New energy vehicle­sharing projects ________ in dozens of cities across the country to fuel China's sharing economy in the next few years. A. are to carry out B. are being carried out C. were carried out D. will have been carried out (  )28. The British government published an official policy document ________ its plans to bring the UK out of the European Union. A. letting out B. putting out C. setting out D. working out (  )29. —I know it is really a lot to ask, but can I use your apartment during the summer? — ________. I happen to be out of town. It is all for your taking. A. Behave yourself B. Be my guest C. Have fun D. Take care (  )30. —Did you pass your driving test? —Yes, otherwise I ________ to the picnic next month. A. couldn't drive B. couldn't have driven C. won't drive D. wouldn't have driven (  )31. In the Name of People, a popular TV drama, shows a deep ________ on the fight against corruption. A. argument B. theme C. reflection D. impression (  )32. —What a consequence! —Yes. I ________ him about it, but without success. A. will remind B. would remind C. was reminding D. had reminded (  )33. It is estimated that China has over 770 million 4G users, which doubles ________ it was in 2015. A. that B. which C. what D. how (  )34. —What's wrong with him? He seemed upset. —He had to give up his drawing, not because he wanted ________ that way but because he had to be. A. this B. one C. it D. such (  )35. I am at a loss why Mike is always ________ every time I meet him. Believe it or not, we used to be best friends. A. giving me the cold shoulder B. making my day C. following suit D. beating around the bush 第二节:完形填空(共20小题;每小题l分,满分20分) 请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。 Life is full of miracles. They __36__us every day. One of these miracles occurred to me recently. I was filling my car at a gas station. Not sleeping well the night before, I felt __37__. After paying for the gas I turned my car towards the main road. I looked right and left then my brain sent the __38__ for my foot to push on the gas pedal but nothing happened. __39__, I shook my head to __40__ it and gazed down at my foot. Just as I did, __41__, a semi­truck roared past my car doing 60 mph. When I had looked just two seconds __42__, my weary eyes hadn't seen it. If I had been driving onto the road when I should have been my car would have been __43__and I would have most likely been killed. I sat there for a long time quietly thanking God for __44__ my life before __45__ on the road and heading home. This time both my brain and foot worked __46__. As I looked back on that moment later I still couldn't understand it. Did God __47__my brain's signal from __48__ my foot? Did an angel grab my toes to keep them from __49__ on the gas? One question kept coming back into my mind as well: why did I get this miracle? Finally, I felt the answer __50__ deep within my heart and mind. I heard the __51__coming from my soul saying: “You still have more to do. Your work is not done yet!” Richard Bach wrote: “Here is the __52__ to find if your mission on Earth is finished: if you are alive it isn't.” __53__ up each day then knowing that your mission isn't done yet. You have more love to __54__, more people to help, more kindness to give. You have one more day to be the miracle God __55__ for you to be. (  )36. A. involve B. assure C. surround D. concern (  )37. A. energetic B. tired C. annoyed D. refreshed (  )38. A. symbol B. order C. message D. signal (  )39. A. Relieved B. Embarrassed C. Disappointed D. Puzzled (  )40. A. clean B. clear C. replace D. remove (  )41. A. instead B. though C. therefore D. besides (  )42. A. earlier B. later C. faster D. slower (  )43. A. damaged B. crashed C. scratched D. stuck (  )44. A. sparing B. taking C. rescuing D. claiming (  )45. A. picking up B. breaking down C. pulling out D. turning over (  )46. A. passively B. poorly C. perfectly D. practically (  )47. A. protect B. prevent C. defend D. differ (  )48. A. attacking B. lifting C. touching D. reaching (  )49. A. pressing B. depending C. putting D. focusing (  )50. A. forming B. resulting C. disappearing D. surviving (  )51. A. words B. commands C. suggestions D. expectations (  )52. A. solution B. advice C. test D. belief (  )53. A. Wake B. Stay C. Hurry D. Cheer (  )54. A. share B. gather C. donate D. preserve (  )55. A. applied B. compensated C. meant D. allowed 第三部分:阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分) 请认真阅读下列短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。 A Questions about: Admissions_of_Our_Specialty_Masters_Programs 1. Do I need to submit an essay? Yes, the written essay should articulate your qualifications and motivation for pursuing advanced education. 2. Who should provide my letter of recommendation? A supervisor within your organization or a professor from your undergraduate institution familiar with your work. 3. What is the minimum language proficiency score required for admission? Applicants can choose one of three language proficiency examinations to submit to the Admissions Office: the TOEFL, the IELTS, or the PTE Academic. The typical “passing” score is 95(Internet­based), 7, and 66 respectively. 4. Do I have to take the GMAT or GRE? The Graduate Record ExaminationD○R(GRED○R) and the Graduate Management Admissions TestD○R(GMATD○R) are both accepted exams that are recommended but not required. 5. My transcripts are from a school in a foreign country. What should I do? If you are an international applicant, we require an evaluation of coursework completed at institutions outside of the U.S. You must have your transcripts evaluated by World Education Services(WES). 6. What is the deadline for application? Application Rounds Completed applications Will have decision submitted by      given by October 15, 2016 December 15, 2016 November 15, 2016 January 15, 2017 January 10, 2017 March 10, 2017 February 15, 2017 April 15, 2017 Rolling Rolling We welcome applications on a rolling basis; however, we encourage you to submit your application on or before the January 10 deadline to receive priority admission and scholarship consideration. (  )56. According to the admissions policy above, an applicant should ________. A. focus on his study plans in the written essay B. offer at least two recommendation letters C. pass one of the three language proficiency exams D. have his transcripts evaluated at home and abroad (  )57. One is most likely to receive a scholarship if he submits his application on ________. A. November 15, 2016 B. February 15, 2017 C. March 10, 2017 D. April 15, 2017 B Diggings on the storied Judean cliffside revealed a new Dead Sea Scrolls(死海经卷) cave, full of scroll storage jars and other antiques, the first such discovery in over 60 years. The discovery overturns a decades­old theory in the archaeological community that Dead Sea Scrolls were only found in certain caves at the Qumran cliffs, which are managed by Israel in the West Bank. Until now, it was accepted that Dead Sea Scrolls were found only in 11 caves at Qumran, but the teams believed there was no doubt this was the 12th cave. Pottery fragments, broken scroll storage jars and their lids—even neolithic flint(新石器时代燧石) tools and arrowheads—littered the cave's entrance and farther in, there appeared to be a cave­in(塌陷). After a bit of work of digging, the team made a monumental find: an unbroken storage jar with a scroll. It was rushed to Hebrew University's conservation lab, where it was unfolded in a protected environment. It had no writing; it was placed in the jar to prepare it for writing. But the effort was not in vain. Scientists soon discovered the cave­in was intentional and it hid a tunnel about 16­20 feet in length. At some point hidden in the tunnel, the team found a few broken storage jars with the lid. They also found the cloth coverings and the leather strap that bound the scrolls the jars once held. The team thought robbers came into the tunnel, took the scrolls, or even opened the scrolls and left everything around, the textiles, the pottery. Over the last few years, researchers have believed Dead Sea Scroll fragments made their way onto the antique black market, leading authorities and researchers to start the task of surveying all the caves at Qumran in the Judean desert. This was likely just the first in a series of Dead Sea Scroll discoveries and therefore the team have hundreds of caves and many years to go, making a big project, a huge operation but they are very upbeat because after 60 years people still find new caves with materials that cast new light on the scrolls. According to a news release from the Hebrew University of Jerusalem, the diggings are part of “Operation Scroll” a joint effort by the university, the Israel Antiquities Authority, the Israel Nature and Parks Authority and the Civil Administration of Judea and Samaria. (  )58. From the passage, this new Dead Sea Scrolls cave is so significant because ________. A. it can possibly be the evidence of the first discovery in over 60 years B. its discovery turns upside down a decades­old archaeological theory C. it was the twelfth Dead Sea Scrolls cave found at the Qumran cliffs D. it is extremely monumental to find the unbroken storage jar (  )59. The underlined word in paragraph 5 is closest in meaning to ________. A. impressive B. optimistic C. crucial D. effective (  )60. The passage mainly talks about ________. A. the efforts to discover an intentional cave­in B. the reappearance of Dead Sea Scroll fragments C. an operation on materials casting light on scrolls D. the digging of a potential Dead Sea Scrolls cave C Amazon is breaking into physical retail in a new way. The online retail giant revealed a new kind of physical store concept in a video published on Monday. The store, called Amazon Go, doesn't work like a typical Walmart or supermarket. Instead, it's designed so that shoppers will use an app, also called Amazon Go, to automatically add the products that they plan to buy to a digital shopping cart by scanning a QR code(二维码). They can then walk out of the building without waiting in a checkout line because Amazon will charge their Amazon account and send them a receipt. The first Amazon Go store is located in Seattle, where Amazon is headquartered. For years, there have been rumors the e­commerce company would expand its dominance from digital to physical shopping. Amazon began experimenting with physical bookstores a year ago, but Amazon Go may mark its boldest bet on physical ones yet. By removing much of the staff needed to operate a store, Amazon keeps costs lower than traditional competitors. It's also in a strong position to bring together data on its customers' shopping habits online and offline to make better suggestions in all situations. However, Amazon's move deeper into physical retail shops comes in a sensitive political climate. The company could be perceived as being a threat to some of the 3.4 million Americans who work as cashiers, according to the Bureau of Labor Statistics. On the campaign trail, Donald Trump repeatedly criticized Amazon and its founder Jeff Bezos for “getting away with murder tax­wise” and having “a huge antitrust(反垄断) problem.” Will the President­elect add “job killer” to the list of criticisms? Amazon's effort to launch a new kind of retail store predates(在……之前) the rise of Donald Trump. “Four years ago we asked ourselves: what if we could create a shopping experience with no lines and no checkout? Could we push the boundaries of computer vision and machine learning to create a store where customers could simply take what they want and go?” The company says on an informational page about Amazon Go. For now, Amazon is starting slow. The Amazon Go is only open to Amazon employees in our Beta program, and is scheduled to open to the public in early 2017. (  )61. In Amazon Go, people can ________ . A. buy products by paying cash B. buy carts without scanning a QR code C. have no bother to check out and queue D. use an app to wait in a checkout line (  )62. What can we infer from the third paragraph? A. Amazon has dominated the physical bookstores. B. Amazon can contribute to reducing the cost of staff. C. Amazon manages to take the place of physical shopping. D. Amazon can ignore each customer's advice in all situations. (  )63. The reason why Donald Trump repeatedly criticized Amazon Go is that Amazon Go ________ . A. would result in a political crisis B. would threaten the career of cashiers C. may result in a huge antitrust D. is No.1 job killer in the list of criticisms (  )64. The main purpose of writing the passage is ________ . A. to introduce the Amazon Go store B. to explain how Amazon Go works C. to arouse people's interest in Amazon D. to indicate Trump's attitude to Amazon D So bitter a dark winter day in 1942 was no different from any other day in this concentration camp. I was almost dead, surviving from day to day, since I was brought here with thousands of other Jews. Each day, as more disappeared, the hungry past seemed like a mere dream, and I sank deeper and deeper into despair. Suddenly, I noticed a young girl, on the other side of the barbed wire, stopped and looked at me with sad eyes seeming to say that she understood. Then she reached into her pocket, and pulled out a red apple. She looked cautiously to the left and the right and then with smile of triumph quickly threw the apple over the fence. I ran to pick it up, holding it in my trembling frozen fingers. Her eyes twinkled. In my world of death this apple was an expression of life, of love. She came at the same time to the spot the next day. And again she brought me an apple flying it over the fence with that same sweet smile. For seven months we met like this. Sometimes we exchanged a few words, sometimes just an apple. But one day I could barely speak as I said what must be said: “Don' t bring me an apple tomorrow. I am being sent to another camp.” Turning before I lost all my control, I run away and I couldn't stand looking back. With months passing and nightmares continuing, the memory of this girl sustained me through the hopelessness. Over and over in my mind, I saw her face, her kind eyes, I heard her gentle words, I tasted those apples. And then the war ended and I was freed. I lost everything that was precious to me including my family. But I still had the memory of this girl, a memory I carried in my heart and gave me the will to go on as I moved to America to start a new life. In the New York City a friend convinced me to go_on_a_blind_date with a girl named Roma. Reluctantly, I agreed. “Where were you during the war?” Roma asked me gently. “I was in a concentration camp in Germany,” I replied. Roma got a faraway look in her eyes, as if she was remembering something bitter­sweet. “What is it?” I asked. Roma explained in a soft voice. “You see, when I was a young girl I lived near a concentration camp, where I used to visit a boy prisoner every day bringing him apples. I would throw the apple over the fence and he would be so happy.” Roma sighed heavily and continued, “It is hard to describe how we felt about each other—after all we were young and we only exchanged a few words—but I can tell there was much love there. But I cannot bear thinking that he was killed, and I try to remember him as he was for those months we were given together.” With my heart pounding so loudly, I looked directly at Roma and asked, “And did he tell you not to bring an apple tomorrow because he was sent to another camp?” “How on earth could you possibly know that?” I took her hands in mine and answered, “Because I was that boy, Roma.” For many moments, there was only silence. We could not take our eyes from each other, behind which, as the veils of time lifted, we recognized the soul. Finally, I said, “Roma, I don' t ever want to be separated from you again. Now I am free, and I want to be together with you forever. Dear, will you marry me?” I saw the same twinkle in her eyes that I used to see as Roma said yes. On Valentine's Day, 1996, I brought Roma to the Oprah Winfrey Show because I wanted to tell her on this national program what I felt in my heart every day: “Darling, you fed me in the concentration camp when I was hungry. And I am still hungry, for something I will never get enough of: your love.” (  )65. Which of the following can describe the feeling of the author when he recognized the girl? A. Bitter and grateful. B. Embarrassed but hopeful. C. Surprised and joyous. D. Depressd but determined. (  )66. What can we conclude from the passage? A. A man can be destroyed but not defeated. B. War makes man grow up or sink down. C. Love frees us of all the weight and pain. D. Wait is bitter but its fruit is very sweet. (  )67. What does the underlined phrase “go on a blind date” in Paragraph 5 mean? A. fall in love B. have an appointment C. get married D. attend a wedding party (  )68. Which is the correct order of the following events? a. A girl stopped and looked at me with sad eyes as if she understood. b. I could barely speak because I was going to be sent to another camp. c. More people disappeared in the camp and I sank into further despair. d. I wanted to express what I felt in my heart on the Oprah Winfrey Show. e. I went on a blind date with a girl and we finally recoginized each other. f. I was freed but lost everything that was precious to me including my family. A. c­a­b­f­e­d B. f­e­d­b­a­c C. c­f­e­b­d­a D. f­b­c­a­d­e (  )69. The author uses his life experiences to produce a(n) ________. A. contrary effect B. illustrative effect C. logical effect D. abstract effect (  )70. What could be the best title of the passage? A. A blind date in New York B. Apples pulling me through C. Days in the concentration camp D. Great hunger for your love 第四部分:任务型阅读(共10小题;每小题1分,满分10分) 请认真阅读下列短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入一个最恰当的单词。注意:每个空格只填1个单词。 How to be wiser? Wisdom is something that's hard to define and yet somehow we know it when we see it. The wise people can be thoughtful and self­reflective. They can recognize the limits of their own knowledge, consider alternative perspectives, and remember that the world is always changing. The wise people tolerate uncertainty and remain optimistic that even tricky problems do have solutions. They can judge what is true or right. Wisdom isn't an innate quality—we can be wise and unwise in different situations. Igor Grossman of the University of Waterloo in Canada found that some people appeared to be wise in one situation, but not in another. So why are there differences in different situations? People were wiser when they were with their friends. It made them more likely to have the bigger picture, to think of other perspectives and to recognize the limits of their own knowledge. When people were alone they seemed to get so involved in a situation that they didn't even think about alternatives. This means wisdom might be more common than we think. Some people still displayed more wisdom than others and some were more foolish, but not across every situation. This provides hope. If we can be wise sometimes, maybe we can learn to be wise more often. The question is how to do it. For Cornell University psychologist Robert Sternberg, wisdom is all about balance. Following Sternberg's model, what you need to do is to remember to work out what all the different interests are in a given dilemma, both in the short and long term and to pay attention to the changing environment and how it might be shaped. Talking about yourself with another person can help. In a kind of school of wisdom, Grossman has experimented with different strategies in the lab. People were taught to take a different perspective by imagining they were taking a bird's­eye­view of the situation. The idea is to try to distance yourself from the immediate experience. So when I have a dilemma, I should be asking what others would do? So can you set out to be wise? Yes, but there are lots of factors to remember. You need to take into account that people will have different goals, priorities and responses to your own. If you can juggle all that, you probably are showing wisdom. But the complexity shouldn't stop us from trying. As Grossman told me, “It's not that you suddenly become the next Buddha, but you do become a little bit wiser.” How to be wiser? (71) ________ of wise people ● They consider things carefully and have a reflection by themselves. ● They have a good (72) ________ of their limits, alternative perspective, and the ever­changing world. ● They tolerate (73) ________ things and believe they can solve the tricky problems. ● They can make a (74) ________ about what is true or right. Situational changes ● When staying with friends, people tend to be wiser and more (75) ________. ● When(76) ________, people get too involved in a situation to think of alternatives. Suggestions from experts ● Be clear what the various (77) ________ are and pay attention to the changing environment. ● Take a different perspective to (78) ________ yourself from the present dilemma. Reminders from the author ● You should (79) ________ for the different goals, priorities and responses. ● (80) ________ as it is, you should have faith in becoming a wiser. 第五部分 书面表达(满分25分) 81. 请阅读下面文字,并按照要求用英语写一篇150词左右的文章。 Ben John, May Ashworth's grandson, posted a picture of his grandma's search history on his Twitter. She was asking for a translation of the Roman figures MCMXCVIII. “I asked my nan why she used” please “and” thank you “and it seemed she thinks that there is someone—a physical person—at Google's headquarters who looks after the searches. She thinks that by being polite and using her manners, the search would be quicker,” he said. Hundreds of thousands of people have seen the Tweet and many have expressed how much they loved it. 参考词汇:网络礼仪digital etiquette 【写作内容】 1. 用约30个单词概述上述信息的主要内容; 2. 从网络文明建设和个人素养提升两个方面论述网络礼仪的重要性; 3. 就如何提高公民网络礼仪,提出切实可行的建议(至少两点)。 【写作要求】 1. 写作过程中不能直接引用原文语句; 2. 作文中不能出现真实姓名和学校名称; 3. 不必写标题。 【评分标准】 内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。 密封线 (这是边文,请据需要手工删加) 2017届高三年级第三次模拟考试(三)·英语参考答案 第页(共1页) (苏北三市) (这是边文,请据需要手工删加) 2017届高三年级第三次模拟考试(三)(苏北三市) 英语参考答案 第一部分 听力(共两节,满分20分) 1. B 2. C 3. B 4. A 5. C 6. C 7. B 8. B 9. B 10. C 11. A 12. B 13. A 14. A 15. B 16. B 17. B 18. C 20. A 21. C 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 35分) 第一节 单项填空 (共15小题;每小题1分,满分15分) 21. C 22. B 23. D 24. A 25. B 26. D 27. B 28. C 29. B 30. A 31. C 32. D 33. C 34. C 35. A 第二节 完形填空(共 20小题;每小题 1分,满分20分) 36. C 37. B 38. D 39. D 40. B 41. B 42. A 43. B 44. A 45. C 46. C 47. B 48. D 49. A 50. A 51. A 52. C 53. A 54. A 55. C 第三部分 阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分) 56. C 57. A 58. B 59. B 60. D 61. C 62. B 63. C 64. A 65. C 66. C 67. B 68. A 69. A 70. D 第四部分 任务型阅读(共10小题;每小题1分, 满分10分) 71. Features/Characteristics/Qualities 72. knowledge/understanding/recognition 73. uncertain/ambiguous 74. judgement/judgment 75. thoughtful 76. alone 77.interests 78. distance 79. allow 80. Complex/Complicated 第五部分 书面表达(满分25分) One possible version: Ben John's grandma is found to ask Google Search in an extremely polite way, whose behavior is beyond the expectation of her grandson but fully appreciated by Google and many netizens. (31) It goes without saying that social manners are of great significance in the virtual world. On the one hand, removing barriers in communication, the observation of digital etiquette helps create a harmonious and civilized network environment. On the other hand, how a person behaves when nobody knows who he is online, to a large extent, can reflect his genuine personality. There is no simple solution to the promotion of digital etiquette. As for individuals, we cannot be too thoughtful about the contents we post online. Moreover, the authority concerned should enhance the supervision of the misbehaviors on the Internet. All in all, wherever we are, the principle that we should treat people the way we want to be treated should never be neglected. (123) 资源来源网络,https://www.kuaiwen.net ·16· 
本文档由 快问网2018-10-05 12:39:18上传分享
给文档打分
您好可以输入 255 个字符
kuaiwen文库的中文名是什么?( 答案:快问 )
评论列表
  • 暂时还没有评论,期待您的金玉良言