doc文档 泰安三中、新泰二中、宁阳二中高二英语试题期中考试

高考试题库 > 高二考试试题 > 英语试题 > 文档预览
15 页 0 下载 171 浏览 0 评论 0 收藏 3.0分
快问网提示:如果当前文档出现乱码或未能正常浏览,请先下载原文档进行浏览。
泰安三中、新泰二中、宁阳二中高二英语试题期中考试 第 1 页 泰安三中、新泰二中、宁阳二中高二英语试题期中考试 第 2 页
下载文档到电脑,方便使用
还有 13 页未阅读,继续阅读
 泰安三中、宁阳二中、新泰二中三校联考 2017年高二上学期期中考试英语试题 2017.11 第Ⅰ卷(共100分) 第一部分:听力(共两节,满分30分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A. £19.15. B. £9.15. C. £9.18. 答案是B。 1. On which day will the woman return to work? A. Wednesday. B. Friday. C. Next Wednesday. 2. What time is it now? A. About 6:00 p.m. B. About 5:40 p.m. C. About 5:20 p.m. 3. What does Mr. Black look like? A. He has black hair. B. He is short. C. He wears glasses. 4. What does the woman dislike about her photo? A. Her eyes. B. Her hair. C. Her dress. 5. Where does the conversation take place? A. At a restaurant. B. At the woman’s house.C. At a garden. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6、7题。 6. What kind of sport does the woman want to learn? A. Volleyball. B. Tennis. C. Basketball. 7. When will the woman probably take the course? A. On Sundays. B. On Fridays. C. On Mondays. 听第7段材料,回答第8、9题。 8. What is the woman doing? A. Preparing for a party. B. Visiting a doctor. C. Enjoying some music. 9. What does the man mean in the end? A. His brother is busy on Saturday. B. His brother has got a bad cold again. C. His brother is too young to play at the party. 听第8段材料,回答第10至12题。 10. What are the speakers talking about? A. When they will move into the apartment. B. How they will decorate the apartment. C. What the apartment is like. 11. What does the woman say about the apartment? A. It is large. B. It is far from the ocean. C. It must be cool in summer. 12. What is the man’s attitude towards the apartment? A. He is fond of it. B. He is uninterested in it. C. He is curious about it. 听第9段材料,回答第13至16题。 13. How was the weather last weekend? A. Windy. B. Rainy. C. Sunny. 14. What does the woman like to do on Sunday? A. Do some reading. B. Enjoy concerts. C. Go to the cinema. 15. What time does the man usually get up on Sunday? A. At about 6 o’clock.	B. At about 7 o’clock. C. At about 10 o’clock. 16. What do we know about the man? A. He dislikes spending much time cooking. B. He doesn’t care what he eats. C. He isn’t good at cooking. 听第10段材料,回答第17至20题。 17. Why did the speaker decide to start a new magazine? A. To become famous. B. To start a different one. C. To get more money. 18. In what respect is the magazine different from a local newspaper? A. What it looks like. B. What it contains. C. Where one can buy it. 19. Where can people get the information about film reviews? A. In the first part. B. In the second part. C. In the third part. 20. What can people find in the second half of the magazine? A. Advice on local business development. B. Reviews of local artists’ works. C. Articles about local people. 第二部分 阅读理解(共15小题,每小题2分,满分30分) A Summer Camps Make your summer magical with a one-of-a-kind summer camp experience! Half-day, week-long camps are held from 9 am-12 pm or 1 pm-4pm. Daily snacks will be provided and even become part of the hands-on fun! Session 1---Ocean Commotion(暴动) Set sail for fun and adventure on the deep blue sea! Campers explore uncharted land at The Magic House and discover something fishy as they come into the exciting world of sea creatures. June 6-10 June 13-17 June 20-24 Session 2---Super kids Explore Earth Campers become superheroes to the earth as they learn about the environment and discover how to use their super powers to protect it! During this action-packed week, campers will explore the earth from the sky to the sea and participate in fun, earth-friendly activities such as turning trash into treasure. June 27-July 1 July 11-15 July 18-22 Session 3---Once Upon A Time At this unique fairy tale-themed camp, campers have a magical, make-believe adventure through the pages of some of their favorite storybooks. Campers experience giant-sized fun as they use their imaginations to travel to places found only in fairy tales. July 25-29 August 1-5 August 8-12(am sessions only) All campers must be registered in advance. 21. What does the underlined word “one-of-a-kind” in Paragraph 1 mean? A. Unique B. Long C. Official D. Moving 22. What is the main purpose of Session 2? A. To encourage reading. B. To inspire imagination. C. To raise environmental awareness. D. To develop the spirit of adventure. 23. What do campers probably do during Session 3? A. Learn about animals B. Travel the country. C. Search for treasure. D. Read fairy stories. B I was lucky enough to have a chance to study in the United States as an international student from the Ukraine when I was fourteen years old. I went to a wonderful school, West Catholic High School, for my freshman year. I remember my first day at that school as if it were yesterday. I was very nervous, and I could feel my heartbeat on the tips of my toes. My main fear was that I would not be able to express myself due to the language barrier. I was trying to have as little communication as I possibly could. And I almost succeeded, until we had to introduce ourselves in front of the class. And the moment the word “international” flew out of my mouth, I was surrounded by thirty people who were asking questions one after another. I remember some of the questions were “Where is the Ukraine? Is it a kingdom?” “Do you have McDonald’s? Does it taste the same?” and “Say something in your language.” It turned out to be the opposite of less communication, but it was so much fun. During the first three months, I certainly experienced a bit of cultural shock. I think Americans are the nicest people I have ever met in my entire life. They always smile and say, “Hi, how are you?” One day, I noticed the students looking at me suspiciously. Finally , my classmate came up to my locker and whispered, “Is that true that you are a princess(公主)and that you came to study here so that nobody would recognize you?” At one point, I even had an image of myself wearing a gown and waving at the crowd. What ? People do have a wild imagination! During my study abroad experience, I saw a totally new world, experienced great culture, met a lot of incredible(不可思议的)people and improved my language. This trip inspired me to learn foreign languages. That is one of the reasons why I speak five different languages today. On the first day of school, the author was afraid that__________. A. she would be too shy to talk with others. B.. she would not be able to do well in her studies C. she could not communicate with others well D. she would have difficulty learning a new language. When the author’s classmates knew she was an international student, they ______ A. made fun of her B. prepared a special gift for her C. showed interest in her country’s culture D. were eager to make friends with her What does the underlined word “suspiciously” in Para.5 probably mean? A. Fearfully B. Excitedly C. Angrily D. Doubtfully What can we learn from the text? A. The author decided to settle in the USA. B. The author got lots of benefits through studying abroad C. The author always imagined herself as a princess. D. The author didn’t want to make herself known. C What do you usually do to comfort your friends when they are feeling sad or depressed ? You probably pat them on the back or shoulder, or maybe you give them a big , warm hug . We used to think that knowing when and how to comfort others was an ability that only humans have . But scientists have discovered that apes(猩猩)have this ability, too, according to a study published in the Journal of the Proceedings of the National Academy of Sciences . Two researchers from Emory University in Atlanta , US , went to an Ape Protection Centre in Congo to study bonobos(倭黑猩猩), which are closely related to humans . The researchers analyzed the bonobos’ reactions after more than 370 cases of stressful situations , such as fights and losing temper , and found that some bonobos rushed to hug those that were screaming after being attacked , just like humans would have done .However , researchers noted that not all bonobos were capable of comforting others. In the protection centre , many bonobos are orphans whose mothers were killed by hunters . They were found to be more anxious in times of tension and to have greater difficulty controlling their own emotions , making them worse at reaching out to help friends in need . “ Orphans, who have not had the benefit of a mother helping them handling their emotions , are much worse at comforting others, ” Professor Frans de Waal, one of the researchers, told The Telegraph. “ Bonobos with moms were able to curb their negative emotional reactions more quickly. Therefore , they pay more attention to others. ” This pattern mirrors the way that human children have been found to react. Those who seem more capable of handling their own emotions – for example, the ones who can calm themselves down more quickly after upsetting experiences – are usually better at expressing their concerns for others. 28. The 4th paragraph is mainly developed by __________ . A. following time order B. making comparisons C. giving examples D. presenting causes and effects 29. The underlined word “ curb ” in the 5th paragraph probably means “__________ ” . A. express	B. control C.	hide D. observe 30. Which of the following statements is TRUE according to the passage ? A. Orphan bonobos never give a hand to friend. B. There were 370 bonobos involved in the research . C. The ability to comfort others is unique to human beings . D. Moms play a significant role in handling kids’ emotions 31. What’s the main purpose of this passage ? A. To provide better protection for Apes. B. To uncover the mystery of Apes. C. To inform readers of a new study D. To compare human behaviors with Apes’. D Zheng He was one of China’s most famous explorers. Towards the end of the fourteenth century, his fleet (舰队) sailed to countries far away. Zheng He had over 300 ships, some of which were over 150 meters long, and could carry up to 1,000 people. Besides, the ships carried gold, silver, silk, china and other treasures to give as gifts to the rulers of other countries. Some ships even had earth on board so that the sailors could grow their crops for food. On Zheng He’s first voyage, he set sail across the Indian Ocean. His fleet travelled many days far away from land. One day, they were hit by a storm. All the sailors thought the fleet was going to sink. Then a strange light appeared and after that, the storm passed. The strange light was probably electricity from the thunderstorm (雷雨), but the sailors in Zheng He’s fleet believed it was a sign of protection from the gods. With the belief, they were happy to follow Zheng He wherever he led them. Zheng He completed seven famous voyages between 1405 and 1433. He visited many countries in Asia and Africa. He brought back many gifts from the countries he visited, such as medicines, pearls (珍珠) and strange animals. The most famous of them were a giraffe and a zebra. In 28 years of travelling, Zheng He had managed to share the glory of China with many different countries. When he died in 1435, the stories of his travels made him one of China’s most famous sailors. 32. Some ships carried earth on board so that the sailors could __________. A. use it as a gift B. use it for exchange C. grow their own crops for food D. plant trees for shade 33. The sailors were happy to follow Zheng He because of __________. A. a strange light B. a heavy storm C. the electricity from the thunderstorm D. the belief in gods’ protecting them 34.The most famous gifts Zheng He brought back were __________. A. a monkey and a tiger B. medicines and pearls C. gold and silver D. a giraffe and a zebra 35. The best title of the passage can be __________. A. The Glory of China B. Zheng He and His Voyages C. Zheng He’s Life D. China’s Most Famous Explorer 第三部分 七选五(共5小题;每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Like it or not, there will be difficult times in our lives. You might lose your job, fail in your exams or have an illness. 36 Here are some ways not to lose hope during difficult times. Have faith. 37 No matter how bad the situation is, things will turn out to be good in the end. Several years ago I failed to get my master’s degree. It was a really bad experience. 38 It was of much better quality than my previous university. Experiences like this strengthen my belief that having faith is important during difficult times. Be around supportive people. Going through difficult times is hard, and going through them alone is even harder. You need a group of positive people who can support you. 39 If you don’t, my suggestion is to start looking for one. Don’t wait until you need it, because it will be too late by then. You need the community before difficult times come. Help others. An additional benefit of being in a good community is that it encourages you to think about other people. It pushes you to help others and, therefore, think about other people. 40 As a result, your situation won’t look as bad as it would be otherwise. Often the situation looks worse than it really is because we give too much attention. Shifting(移开)some of your attention away will put the situation in a better view. A .Your community helps a lot. B. Whatever it is, it’s important not to lose hope. C. However, I changed my attitude towards failure. D. In this way you shift your focus away from yourself. E. But I got a scholarship at an overseas university later. F. You must believe that things will work out well eventually. G. You should become part of a community that cares for one another. 第四部分 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 I was traveling to visit my sister who lives a few states away. It was a very long drive and I stopped at quite a few ___41_____ along the way. One stop was in a small town that looked just like countless others I had ___42_____ on my way, but it turned out to be very ____43_____. When I entered the gas station the two girls working at the register ____44____ and said hello. They had a very friendly, welcoming energy and I smiled and ___45____them back. Then I made my way to the restroom. I was ___46____to see that there were positive messages all over the stalls (小隔间), like “ No matter what, don’t give up”, “Smile”… Because I wanted to ___47____ them, I took a picture of the messages with the camera on my phone. So often bathroom stalls are filled with pretty ___48_____things,so this one really stood out! I guess it’s the last place I expected to find messages like these, and it was a welcome ____49____in the midst of a long trip. The messages were ____50____in all different handwriting styles, sizes, and ink colors, probably a ___51_____of the diversity of the people who left them. There were ___52_____from all different states about road trips, adventures, support and encouragement. It was fun to read them and ___53_____made me smile. As I left, I said goodbye to the girls ___54_____the counter who had knowing (会意的) smiles on their faces. I left feeling a little ____55____and inspired, with a smile of my own. Since then I have ____56_____passed some of these messages on to others,hoping they will ___57____someone else as well. I guess this ___58_____taught me that you never know ___59_____messages of love are going to pop up. They might even be found in the most ___60_____places, like a bathroom stall. 41. A. police stations B. railway stations	C. gas stations	D. subway stations 42. A. built B.chosen C. passed D. played 43. A. frightening B. ordinary C.disappointing D.different 44. A. smiled B. explained C. shouted D. returned 45. A. talked B. greeted C. impressed D. fought 46. A. alarmed B. surprised C. sorry D. sad 47. A. remember B. test C. correct D. replace 48. A. negative B. instructive C. puzzling D. positive 49. A. adventure B. signal C. belief D. surprise 50. A. read B. copied C. preserved D. written 51. A. memory B. reflection C. concern D. direction 52. A. questions B. photos C. notes D. letters 53. A. briefly B. really C. hardly D. simply 54. A. outside	B. before C. behind D. within 55. A. lighter B. heavier C. puzzled D. upset 56. A. actually B. unhappily C. pitifully D. never 57. A. shock B. annoy C.inspire D. recognize 58. A. accident B. examination	C. conclusion D. experience 59. A. how B.why C. where D. when 60. A. natural B. unexpected C. charming D. ordinary 第II卷(共50分) 第一节 语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。 A social worker named Margaret Sangster saw a young boy in a poor area of a big city. He __61___(hit)by a car months ago. His legs were so badly broken _____62____he couldn’t walk. This boy was not even part of Margaret’s job and responsibility, but she took him to a doctor who operated ____63____the boy’s legs. Two years ___64_____ (late) this young boy was completely healed! He walked into the office of Margaret Sangster ___65_____ (thank) her for changing his life. Naturally she was so happy to see him finally walking and ____66_____ (live) a normal life. Years later, Margaret was telling this story to some other social workers. She asked them where they thought that boy was today as a young man. They each thought, and asked _____67_____ he was a teacher now? Or a doctor? Maybe even a social worker like Margaret. But Margaret, _____68_____ (try) to keep from crying, said: “This young man ____69_____ (be) now in prison for a terrible, evil crime! You see, I helped him walk again, ____70_____ there was no one there to teach him where to walk and how to live right!” 第二节 单词拼写(每小题1分,共计5分) 1. Potatoes turn green when they are e         to light. 2. The story has         __(吸引)a lot of interest from the media. 3. You'll get a false        (印象) of the town if you only visit the university. 4. She is someone you can really d____ on when time gets rough. 5. He has collected a large number of coins of v_____shapes and colors. 第三节 单句改错(每小题1分,共计5分) 1. To my sad, he didn’t survive the fire. 2. The computer system broke up suddenly while I was playing games. 3. A dog ran into the road, caused Mr. Wang to stop his car suddenly. 4. Lily was happy to talk to the salesgirls, so did they. 5. Great changes have been taken place in our city, which encourages us a lot. 第四节 写作(共计25分) 假设你是李华,你的美国笔友Tom给你发了一封电子邮件,告诉你他将作为交流生到中国学习一年,但是他对于住在学生公寓还是寄宿在中国人家里,拿不定主意,想征求一下你的意见。请你给他写一封回信,包括以下内容: 1. 你的建议;2. 你的理由;3. 你的祝愿。 注意:1. 词数:100左右;寄宿家庭 host family 2. 可适当增加细节,以使行文连贯; 3. 信的开头和结尾已给出,不计入总词数。 Dear Tom, I’m pleased to learn that you are going to study in China for a year as an exchange student. ________________________________________________ _______________________________________________________________ _______________________________________________________________ _______________________________________________________________ _______________________________________________________________ Yours, Li Hua 2017年高二上学期期中考试英语试题答案 2017.11 第I卷(100分) 一.听力(每小题1.5分,共30分) 1. C 2. B 3. C 4. B 5. A 6. B 7. C 8. A 9. C 10. C 11. A 12. B 13. B 14. A 15. C 16. A 17. B 18. B 19. A 20. C 二.阅读理解(每小题2分,共40分) 21-23 ACD 24-27 CCDB 28-31 BBDC 32-35 CDDB 36-40 B F E G D 三.完形填空(每小题1.5分,共30分) 41-45 CCDAB 46-50BAADD 51-55BCBCA 56-60ADDCB 第II卷(50分) 第一节 语法填空(每小题1.5分,共15分) 61.was hit 62. that 63. on 64. later 65. to thank 66. living 67. if/whether 68. trying 69. is 70. but 第二节 单词拼写(每小题1分,共计5分) 1.exposed 2.attracted 3. impression 4. depend 5.various 第三节 单句改错(每小题1分,共计5分) 1.sad-sadness 2. up-down 3. caused-causing 4.did-were 5.去掉been 第四节 作文 Dear Tom, I’m pleased to learn that you are going to study in China for a year as an exchange student. Now I’m writing to share with you my idea about where you should live. As far as I’m concerned, it is a good idea to board with a local Chinese family. The reasons are as follows. For one thing, a host family is a comfort to you, which can make you feel less homesick. For another, living with a host family gives you a good chance to learn more about Chinese culture. What’s more, you can turn to your host family when you have any difficulty in your study and everyday life. I’m sure you will adapt to a new environment soon. I wish you all the best in your study and life. Yours, Li Hua 高二英语听力 录音稿 这是高二英语模拟试题听力部分。该部分分为第一、第二两节。 注意:回答听力部分时, 请先将答案标在试卷上。听力部分结束前, 你将有两分钟的时间将你的答案转涂到客观题答题卡上。 停顿00′5″ 现在是听力试音时间。 停顿00′2″ M: Hello. International Friends Club. Can I help you? W: Oh, hello. I read about your club in the paper today and I thought I’d phone to find out a bit more. M: Yes, certainly, well, we’re a sort of social club for people from different countries. It’s quite a new club — we have about 50 members at the moment, but we’re growing all the time. W: That sounds interesting. 试音到此结束。听力考试正式开始。 停顿00′5″ 请看听力部分第一节。 第一节 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例如,现在,你有5秒钟的时间看试卷上的例题, 你将听到以下内容: M: Excuse me, can you tell me how much the shirt is? W: Yes, it’s nine fifteen. 你将有5秒钟的时间将正确答案标在试卷上。衬衫的价格为9镑15便士。所以,你选择B项,并将其划在试卷上。 现在, 你有5秒钟的时间阅读第1小题的有关内容。 (Text 1) W: I am going to take Friday off and not come back to work until next Wednesday. M: Wow! Pretty good! (Text 2) M:	I’m in trouble. I have to get these letters to the post office before it closes at 6 p.m., and it’s almost 6 p.m. already. W:	Take it easy. This clock is 20 minutes fast. (Text 3) M:	Have you seen Mr. Black yet? W:	No, I haven’t. What’s he like? Is he a short man? M:	No, he is quite tall and has brown hair and wears glasses. He is quite nice to students. (Text 4) W:	Look at this photo of me in my red dress! I hate it! M:	It’s a lovely dress. What’s wrong with it? W:	The dress is all right, but my hair is really a mess! M:	But your eyes are beautiful and the dress is great, so what’s the problem? (Text 5) M:	So what do you suggest? W:	Maybe you would like to try our dish of the day. It’s made with local vegetables. 第二节 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。 (Text 6) M:	Now which sport do you want to do? W:	What is there? M:	Well, the volleyball is filled up and we’ve got basketball and tennis left. W:	Last year I played basketball so this year I want to do something different, tennis, I think. When can I start? M:	Let me see. The next tennis course starts on September 7th. W:	I’d like to play once a week. Which day can I come? M:	Lessons are on Mondays, Fridays and Sundays. W:	Well, on Fridays and Sundays I usually go out with my friends. 听下面一段对话,回答第8和第9两个小题。现在,你有10秒钟的时间阅读这两个小题。 (Text 7) M:	Hi. How are you doing? W:	Not bad. Actually, I have a cold again. But it’s nothing serious, and it’s unnecessary to bother the doctor. M:	Oh, that’s too bad. So, what are you doing today? W:	I’m planning an end-of-the-term party. Everybody wants some live music this year. How about you? Are you listening to a CD? M:	No, that’s my brother. He’s playing his guitar. He practises every morning. W:	Hey, is he free on Saturday? Does he want to play at our party? We need somebody like him. M:	Are you kidding? He’s only ten! 听下面一段对话,回答第10至第12三个小题。现在,你有15秒钟的时间阅读这三个小题。 (Text 8) W:	Isn’t this apartment good? M:	Well, I don’t know … I mean, it’s OK. W:	It’s so big. So much room. I feel so … free here. M:	It must be cold in winter. Our place is so comfortable and warm. W:	Oh, John! And the view! Look at the view of the ocean from this window! I feel so relaxed. M:	Oh, god. It makes me seasick. Our place is so much more down to earth. W:	Look at this furniture. I like it so much. M:	You do? I feel like I’m in a museum. It’s uncomfortable. Are you supposed to sit in these chairs? W:	Oh, John, don’t you wish we could live in a place like this? M:	What’s wrong with our place? 听下面一段对话,回答第13至第16四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。 (Text 9) W:	OK, Raphael, I’m going to ask you about Sunday. What do you like to do on Sunday? M:	What do I like to do on Sunday? Well, I think it’s changing every Sunday. I like to go to concerts or things like that on a sunny day. And I like to go to the cinema too. I like to stay home when it rains, like last weekend. And I don’t go out when it is too windy. W:	Well, I like reading new novels and going shopping. What time do you usually get up on Sunday? M:	Well, quite late I guess, about 10 o’clock. It’s not really late but, late enough. W:	I’m an early riser, usually at 6 or 7 o’clock. What do you normally eat for breakfast on Sunday morning? M:	I guess the same thing as every day, like eggs and bread. W:	Ah, no difference. You never cook? M:	No, I like spending my time doing things like writing music, so I don’t, I mean, I care what I eat but I don’t spend a lot of time preparing, so I basically eat the same thing every morning. 听下面一段独白,回答第17至第20四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。 (Text 10) W:	I’m here today to tell you about my work. People ask me why I decided to start a new magazine. Well, I’ve been a journalist for many years working for newspapers and magazines in this country and abroad. I’ve always dreamt of starting my own magazine, not because I want to be rich but because I want to do something different. And now I’ve done it! It is different from other magazines. So what’s the magazine like? It’s the same size as the local weekly newspaper and in fact it looks very similar, but it doesn’t carry news and it doesn’t report on events as they happen. I think this is the important difference. You can buy it in all the usual places you would buy your local newspaper. The magazine itself is divided into three main parts; the first part is what’s on guide. There are music and film reviews, so you can decide what’s worth spending your time on. And it’s also got local bus timetables and useful telephone numbers. The second part is articles. We want to write about the lives of local people. They may be famous or not but they have all done something interesting such as developing a new business. There are several famous artists in the city, like Lisa Goodchild. We hope to interview a wide variety of people. And the third part is information about special events. 第二节到此结束。现在, 你有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到客观题答题卡上。 停顿02′00″ 听力部分到此结束。 英语试题 共 页 第 页 
本文档由 快问网2018-10-05 01:45:35上传分享
给文档打分
您好可以输入 255 个字符
kuaiwen文库的中文名是什么?( 答案:快问 )
评论列表
  • 暂时还没有评论,期待您的金玉良言