2017年北京市海淀区高三3月适应性考试(零模)英语试题 - 在线阅读版

)”

海淀区高三年级第二学期适应性练习

英语 2017.3

第一部分:听力理解(共三节,30分)

第一节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分)

听下面5段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的ABC三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。

1.How will the woman go to New York?

A.By car. B.By air. C.By train.

2.Where are the two speakers?

A.In a bookstore. B.In a restaurant. C.In a shop.

3.What are the two speakers talking about?

A.The man's job. B.The man's friends. C.The man's family.

4.What did the man think of the play?

A.Exciting. B.Boring. C.Interesting.

5.What's the man's problem?

A.He's parked in the wrong place. B.He can't see the sign clearly. C.He has no ticket for the movie.

第二节(共10小题;每小题1.5分,共15分)

听下面4段对话。每段对话后有几道小题,从每题所给的ABC三个选项中选出最佳选项。听每段对话前,你将有5秒钟的时间阅读每小题。听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话你将听两遍。

听第6段材料,回答第67题。

6.What is the woman doing?

A.She is taking a taxi. B.She is practicing driving. C.She is having a driving test.

7.What mistake did the woman make?

A.She forgot to signal. B.She didn't turn right. C.She drove too fast.

听第7段材料,回答第89题。

8.Where does the talk take place?

A.At a railway station. B.At an airport. C.At a coach station.

9.What do we learn about the woman?

A.She has bought a return ticket. B.She has taken this trip before. C.She has lost one suitcase.

听第8段材料,回答第1012题。

10.What is the problem with the woman's watch?

A.It needs a new battery. B.It is ruined by water. C.It needs cleaning.

11.What does the shop offer if one changes a battery there?

A.A free battery. B.One-year guarantee. C.Free cleaning service.

12.Why can't the woman have her watch repaired right away?

A.The man is fixing watches at the moment.

B.The woman doesn't have enough money on her.

C.There is no right battery in the shop now.

听第9段材料,回答第1315题。

13.Where did the speaker go the other day?

A.A park. B.A lake. C.A zoo.

14.What can we learn about the bird nest?

A.Many visitors can live here. B.There's a football field in it. C.There is a lake in the middle of it.

15.What did the speaker do at the end of her visit?

A.He talked with some birds. B.He played basketball. C.He watched a bird show.

笫三节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分)

听下面一段对话,完成第1620题,每小题仅填写一个词。听对话前,你将有20秒钟的时间阅读试题,听完后你将有60秒钟的作答时间。这段对话你将听两遍。

How to become confident

The girl is 16 sometimes.

  • First,take part in 17 .

  • Second,do not turn down 18 .

  • Third,make a list of good qualities,and don’t 19 on weaknesses.

  • Finally,try to be 20 in talks.

第二部分:知识运用(共两节,45分)

第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,共15分)

从每题所给的ABCD四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

21.Mike was usually so careful, this time he made a small mistake.

A.yet B.still C.even D.thus

22.Over the past decades,sea ice in the Arctic as a result of global warming.

A.had decreased B.decreased C.has been decreasing D.is decreasing

23.Happiness and success often come to those are good at recognizing their own strengths.

A.whom B.who C.what D.which

24.When for his views about his teaching job,Philip said he found it very interesting and rewarding.

A.asking B.asked C.having asked D.to be asked

25. I want to tell you is the deep love and respect I have for my parents.

A.That B.Which C.Whether D.What

26.---Did you catch what I said?

---Sorry.I a text message just now.

A.had answered B.have answered C.would answer D.was answering

27.No one be more generous;he has a heart of gold.

A.could B.must C.dare D.need

28.Daniel's family their holiday in Huang-shan this time next week.

A.are enjoying B.are to enjoy C.will enjoy D.will be enjoying

29.Nine in ten parents said there were significant differences in their approach to educating their children compared with of their parents.

A.those B.one C.that D.it

30.When I was little,my mother used to sit by my bed, me stories till I fell asleep.

A.having told B.telling C.told D.to tell

31. at the cafeteria before,Tina didn't want to cat there again.

A.Having eaten B.To eat C.Eat D.Eating

32.Experts believe people can waste less food by shopping only when it is necessary.

A.why B.where C.that D.what

33.The news came as no surprise to me.I for some time that the factory was going to shut down.

A.knew B.had known C.have known D.know

34.We lost our way in that small village,otherwise we more places of interest yesterday.

A.visited B.had visited C.would visit D.would have visited

35.Hot the night air was,we slept deeply because we were so tired after the long journey.

A.although B.while C.as D.however

笫二节(共20小题;每小题1.5分,共30分)

阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的ABCD四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

The Best Love

I have been married to Scott for 20 years.He has 36 15 pounds.Once a marathon runner,he now runs only down 37 halls.His hair is becoming less and his body shows the 38 of long working hours and too many candy bars.

When my friend asked me "What will make this love last?" I ran through all the obvious 39 : responsibility,unselfishness,physical attraction,communication.Yet there's more.We still have fun.Last Saturday at the grocery,we split the shopping 40 list and raced each other to see who could make it to the checkout first.We 41 being together.

There is understanding I understand why he must play basketball with the guys.And he understands why,once a year,I must get away from the house to 42 my sisters for a few days of nonstop talking and laughing.

There is sharing.Not only do we 43 household worries and parental burdens-we also share 44 .Once,Scott sent me a thick historical novel. 45 he prefers thrillers(惊险小说)and science fiction,he had read the novel first. He 46 my heart when he explained it was because he wanted to be able to 47 ideas about the book after I'd read it.

There is forgiveness.When I'm embarrassingly loud and 48 at parties,Scott forgives me.When he admitted 49 some of our savings in the stock market,I gave him a hug and said,"It's nothing 50 .It's only money."

Finally there is sensitivity.Last week he came home and told me about a 60-year-old woman who'd had a stroke(中风)and would probably never 51 ?He wept as he recalled the woman's 52 standing beside her bed, holding her hand.I 53 too.Because it was of the medical crisis.Because there were still people who have been married 40 years.Because my husband is still moved and 54 after years of hospital rooms and dying patients.

I guess we've got what it 55 to make our love last.

36.A.reduced B.lost C.gained D.made

37.A.hospital B.college C.concert D.lecture

38.A.abilities B.chances C.sign D.rights

39.A.methods B.reasons C.solutions D.advantages

40.A.basket B.center C.cost D.list

41.A.avoid B.enjoy C.hate D.mind

42.A.meet B.leave C.attend D.follow

43.A.bear B.share C.tolerate D.escape

44.A.happiness B.sorrow C.interests D.ideas

45.A.Though B.Since C.Unless D.Once

46.A.hurt B.took C.stuck D.touched

47.A.exchange B.express C.find D.provide

48.A.polite B.gentle C.crazy D.enthusiastic

49.A.increasing B.losing C.getting D.winning

50.A.strange B.interesting C.special D.serious

51.A.move B.walk C.speak D.recover

52.A.daughter B.son C.husband D.brother

53.A.cried B.smiled C.regretted D.agreed

54.A.excited B.astonished C.concerned D.delighted

55.A.means B.takes C.promises D.brings

笫三部分:阅读理解(共两节,40分)

第一节(共15小题;每小题2分,共30分)

阅读下列短文,从每题所给的ABCD四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

One day when I was 12,my mother gave me an order:I was to walk to the public library,and borrow at least one book for the summer.This was one more weapon for her to defeat my strange problem inability to read.

In the library,I found my way into the "Children's Room."I sat down on the floor and pulled a few books off the shelf at random.The cover of a book caught my eye.It presented a picture of a beagle.I had recently had a beagle,the first and only animal companion I ever had as a child.He was my secret sharer,but one morning,he was gone,given away to someone who had the space and the money to care for him.I never forgot my beagle.

There on the book's cover was a beagle which looked identical to my dog.I ran my fingers over the picture of the dog on the cover.My eyes ran across the title,Amos,the Beagle with a Plan.Unknowingly,I had read the title.Without opening the book,I borrowed it from the library for the summer.

Under the shade of a bush,I started to read about Amos.I read very,very slowly with difficulty.Though pages were turned slowly,I got the main idea of the story about a dog who,like mine,had been separated from his family and who finally found his way back home.That dog was my dog,and I was the little boy in the book.At the end of the story,my mind continued the final scene of reunion,on and on,until my own lost dog and I were,in my mind,running together.

My mother's call returned me to the real world .I suddenly realized something:I had read a book,and I had loved reading that book.Everyone knew I could not read But I had read it.Books could be incredibly wonderful and I was going to read them.

I never told my mother about my "miraculous"(奇迹般地)experience that summer,but she saw a slow but remarkable improvement in my classroom performance during the next year.And years later,she was proud that her son had read thousands of books,was awarded a PhD in literature,and authored his own books,articles,poetry and fiction.The power of the words has held.

56.The author's mother told him to borrow a book in order to .

A.encourage him to do more walking B.let him spend a meaningful summer

C.help cure him of his reading problem D.make him learn more about weapons

57.The book caught the author's eye because .

A.it reminded him of his own dog B.he found its title easy to understand

C.it contained pretty pictures of animals D.he liked children's stories very much

58.Why could the author manage to read the book through?

A.He was forced by his mother to read it. B.He identified with the story in the book.

C.The book told the story of his pct dog. D.The happy ending of the story attracted him.

59.Which one could be the best title of the passage?

A.My Passion for Reading B.Mum's Strict Order C.Reunion with My Beagle D.The Charm of a Book

B

In the United States alone,over 100 million cell-phones are thrown away each year.Cell-phones are part of a growing mountain of electronic waste like computers and personal digital assistants.The electronic waste stream is increasing three times taster than traditional garbage as a whole.

Electronic devices contain valuable metals such as gold and silver.A Swiss study reported that while the weight of electronic goods represented by precious metals was relatively small in comparison to total waste,the concentration(含量)of gold and other precious metals was higher in So-called e-waste than in naturally occurring minerals.

Electronic wastes also contain many poisonous metals.Even when the machines are recycled and the harmful metals removed,the recycling process often is carried out in poor countries,in practically uncontrolled ways which allow many poisonous substances to escape into the environment.

Creating products out of raw materials creates much more waste material,up to 100 times more,than the material contained in the finished products.Consider again the cell-phone,and imagine the mines that produced those metals,the factories needed to make the box and packaging(包装)it came in.Many wastes produced in the producing process are harmful as well.

The U.S Environmental Protection Agency notes that most waste is dangerous in that"the production, distribution,and use of products-as well as management of the resulting waste-all result in greenhouse gas release." Individuals can reduce their contribution by creating less waste at the start-for instance,buying reusable products and recycling.

In many countries the concept of extended producer responsibility is being considered or has been put in place as an incentive(动机)for reducing waste.If producers are required to take back packaging they use to sell their products,would they reduce the packaging in the first place?

Governments' incentive to require producers to take responsibility for the packaging they produce is usually based on money.Why,they ask,should cities or towns be responsible for paying to deal with the bubble wrap(气泡垫)that encased your television?

From the governments' point of view,a primary goal of laws requiring extended producer responsibility is to transfer both the costs and the physical responsibility of waste management from the government and tax-payers back to the producers.

60.By mentioning the Swiss study,the author intends to tell us that .

A.the weight of e-goods is rather small B.natural minerals contain more precious metals

C.E-waste deserves to be made good use of D.the percentage of precious metals is heavy in e-waste

61.The responsibility of c-waste treatment should be extended .

A.from producers to governments B.from governments to producers

C.from individuals to distributors D from distributors to governments

62.What docs the passage mainly talk about?

A.The increase in e-waste. B.The creation of e-waste.

C.The seriousness of e-waste. D.The management of e-waste.

C

What exactly is intelligence?There aren't any easy answers.Despite the progress that has been made in genetics and psychology,human intelligence has remained one of the most controversial areas of modern science,until now,that is,for the discovery of a gene(基因)linked to intelligence has made the experts think again.

Robert Plomin of the Institute of Psychiatry in London and his colleagues in the US have been looking into genetic make-up.From their research,they have discovered that a slightly different gene is more common in those with a high IQ.Plomin analyzed DNA from two groups of 51 children aged between 6 and 15.What he found was that the first group had an IQ of 136,putting them in the top 5% of the population,while the other group had an average IQ of 103.An analysis of their genes showed that 32% of children in the higher group had the gene in question,while only 16% in the second group did.However,there is A.lot more research to be done,and Plomin himself is cautious at this early stage.He suggests that there are probably many genes that contribute to intelligence,rather than just one.

Several studies have shown a strong link between IQ and career success,although some psychologists remain unconvinced about this.Professor Michael Rowe,who has written a book called Genius Explained,is one of these." The people with the highest IQs are not usually the ones who do best in their careers."

Many psychologists now believe that when it comes to intelligence,IQ isn't everything.Many alternative views have been put forward recently.One example is the idea of multiple intelligences,which was developed in the 1980s by Harvard psychologist Howard Gardner.This offers a much broader view than the IQ theory,including creativity and communication skills as relevant factors(因素)in intelligence.

Tony Buzan,brain expert and author of Master your Memory,is enthusiastic about this belief,arguing that true geniuses(天才)do indeed appear to combine high levels of each type of intelligence.He lists Alexander the Great,Pablo Picasso and Albert Einstein as examples.At the same time,Buzan believes that everyone can develop their intelligence,only if they take the trouble to exercise their brain.Perhaps there's hope for us all!

63.What is the topic of the passage?

A.What makes intelligence. B.How to develop intelligence.

C.IQ benefits a lot from high intelligence. D.The relationship between genes and intelligence.

64.Why does the author use data in Paragraph 2?

A.To make a suggestion. B.To draw a conclusion. C.To prove an idea. D.To give an example

65.What can we learn from the passage?

A.Robert Plomin confirms genes have something in common.

B.Howard Gardner thinks intelligence includes various factors.

C.Michael Rowe approves of a strong link between IQ and career.

D.Tony Buzan agrees geniuses exercise brain to improve intelligence.

66.What does the underlined word "This" in Paragraph 4 refer to?

A.The idea of multiple intelligences. B.The development of intelligence.

C.IQ isn't everything for intelligence. D.Alternative views have been put forward.

D

The Diet Zone:A Dangerous Place

Diet Coke,diet Pepsi,diet pills,no-fat dict,vegetable dict...We are surrounded by the word "diet"everywhere we look and listen.We have so easily been attracted by the promise and potential of dict products that we have stopped thinking about what diet products are doing to us.We are paying for products that harm us psychologically and physically(身体上).

Dict products significantly weaken us psychologically.On one level,we are not allowing our brain to admit that our weight problems lie not in actually losing the weight,but in controlling the consumption of fatty, high-calorie, unhealthy foods.Dict products allow us to jump over the thinking stage and go straight for the scale () instead.All we have to do is to swallow or recognize the word "diet" in food labels.

On another level,diet products have greater psychological effects.Every time we have a zero-calorie drink,we are telling ourselves without our awareness that we don't have to work to get results.Diet products make people believe that gain comes without pain,and that life can be without resistance and struggle.

The danger of dict products lies not only in the psychological effects they have on us,but also in the physical harm that they cause.Diet foods can indirectly harm our bodies because consuming them instead of healthy foods means we are preventing our bodies from having basic nutrients(营养成分).Diet foods and dict pills contain zero calorie only because the diet industry has created chemicals to produce these wonder products.Dict products may not be nutritional,and the chemical that go into dict products are potentially dangerous.

Now that we are aware of the effects that dict products have on us,it is time to seriously think about buying them.Losing weight lies in the power of minds,not in the power of chemicals.Once we realize this,we will be much better able to resist diet products,and therefore prevent the psychological harm that comes from using them.

67.From Paragraph l,we learn that .

A.dict products fail to bring out people's potential B.people have difficulty in choosing dict products

C.diet products are misleading people D.people are fed up with diet products

68.One psychological effect of diet products is that people tend to .

A.try out a variety of diet foods B.hesitate before they enjoy diet foods

C.pay attention to their own eating habits D.watch their weight rather than their diet

69.In Paragraph 3,"gain comes without pain" probably means .

A.losing weight is effortless B.it costs a lot to lose weight

C.diet products bring no pain D diet products are free from calories

70.Which of the following shows the structure of the passage?

CP: Central Point P: Point Sp: Sub-point(次要点) C: Conclusion

第二节(共5小题;每小题2分,共10分)

根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

The Misery of Shyness

Shyness is the cause of much unhappiness for a great many people.All kinds of people describe themselves as shy:short,tall,dull,intelligent,young,old,slim,and overweight.71 They are excessively concerned about their own appearance and actions.Worrisome thoughts are constantly swirling in their minds:What kind of impression am I making?Do they like me?Do I sound stupid?I'm ugly.I'm wearing unattractive clothes.

72 A person's self-concept is reflected in the way he or she behaves and the way a person behaves affects other people's reactions.In general,the way people think about themselves has a profound effect on all areas of their lives.For instance,people who have a positive sense of self-worth or high self-esteem usually act with confidence.Because they have self-assurance,they do not need constant praise and encouragement from others to feel good about themselves.Self-confident people are their own best friends.They participate in life enthusiastically and spontaneously.73 People with high self-esteem are not hurt by criticism;they do not regard criticism as personal rejection.Instead,they view criticism as suggestion for improvement.

In contrast,shy people,having low self-esteem,are likely to be passive and easily influenced by others.They need reassurance that they are doing "the right thing".Shy people are very sensitive to criticism.74 They also find it difficult to be pleased by compliment because they believe they are unworthy of praise.A shy people may respond to a compliment with A.statement like this one:"you're just saying that to make me feel good.I know it's not true".

Can shyness be completely eliminated,or at least reduced?Fortunately,people can overcome shyness with determined and patient effort in building self-confidence.75

A.It is clear that,while self-awareness is a healthy quality,overdoing it is detrimental,or harmful.

B.They are not affected by what others think they "should" do.

C.It is obvious that such uncomfortable feelings must affect people adversely.

D.They feel it confirms their inferiority.

E.It is not fair for them to label themselves as inferior because they have difficulty in some areas.

F.Shy people are anxious and self-conscious.

G.Since shyness goes hand in hand with lack of self-esteem,it is important for people to accept their weaknesses as well as their strengths.

笫四部分:书面表达(共两节,35分)

第一节(15分)

假如你是红星中学高三(一)斑学生李华。你的笔友Chris中文学的很好,对中国历史文化很感兴趣,他来信让你推荐适合的中国读物,请根据下面的要求给他写一封回信,内容包括:

1.推荐读物的名称及内容;

2.推荐理由;

3.邀请他来中国体验文化。

注意:1.词数不少于50

2.开头和结尾己给出,不计入总词数。

Dear Chris,

Yours truly,

Li Hua

第二节(20)

假如你是红星中学高三一班的学生。35日是学雷锋日,你班组织了一次帮扶活动。请根据下面四幅图所提供的活动内容和过程写一篇英文短文,为你校校刊英语专栏投稿,不少于60个词。开头己给出。

提示词:senior citizens home养老院

Our class planned to organize an activity on March 5th,the day in memory of Lei Feng.


北京市海淀区2017届高三3月零模(精华学校月考)

英语试题答案

第一部分:听力理解(共三节,30分)

第一节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分)

1.B 2.C 3.A 4.B 5.A

第二节(共10小题;每小题1.5分,共15分)

6.C 7.A 8.C 9.B 10.A 11.B 12.A 13.A 14.C 15.C

第三节(共5小题;每小题1.5分,共7.5分)

每小题超过一个词不计分; ★拼写错误不计分; ★16题的首字母要大写,否则扣1.5分。

16.shy 17.conversations 18.invitations 19.focus/concentrate 20.natural

第二部分:知识运用(共两节,45分)

第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,共15分)

21.A 22.C 23.B 24.B 25.D 26.D 27.A 28.D 29.C 30.B

31.A 32.C 33.B 34.D 35.C

第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分)

36.C 37.A 38.C 39.B 40.D 41.B 42.A 43.B 44.D 45.A

46.D 47.A 48.C 49.B 50.D 51.D 52.C 53.A 54.C 55.B

第三部分:阅读理解(共两节,40分)

第一节(共15小题;每小题2分,共30分)

56.C 57.A 58.B 59.D 60.C 61.B 62.D 63.A 64.C 65.B

66.A 67.C 68.D 69.A 70.B

笫二节(共5小题;每小题2分,共10分)

71.F 72.C 73.B 74.D 75.G


听力录音材料

Text 1

M: I heard you are going to drive to New York this weekend.

W: Oh,I have changed my mind.I think flying will be more comfortable.

M: Actually good idea.

Text 2

W: Can I help you?

M: Well,actually,I'm looking for a digital watch.

W: Oh,I'm afraid we don't have any more digital watches in store,but we expect some to come in very soon.

Text 3

M: Wendy,I've had a promotion and I've been really busy these days.

W: Wow.Congratulations!

M: Thanks.I'm feeling good about myself,too.You know,a bigger office,a raise and even an assistant.

Text 4

W: What did you think of the play you saw last night?

M: Well,I should have stayed at home.

W: Sorry to hear that.

Text 5

W: Sir,did you see the "NO PARKING" sign?

M: I won't be here long.My wife will finish the movie in five minutes.

W: Sorry,sir.Not even for one minute!You'll get a ticket if you don't go.

Text 6

M: Okay.Ms.Smith,let's begin your road test.

W: Oh.I know I'm ready.I've been practicing in my driveway all week.

M: Okay.Ms.Smith.As I'm sure you are aware,you will not only be tested on your knowledge of the rules of the road, but on your behavior toward other motorists.

W: Okay.

M: Okay.Now you can start your car.

W: Yeah,right.Here we go!

M: Whoa!Take it easy.The speed limit in this business district is only 25 miles an hour.Now,turn right at the next corner.Wow! You didn't signal!

W: Oh!I forgot!

Text 7

W: Good morning.

M: Good morning.What can I do for you?

W: I'd like a ticket to New York,please.

M: Round trip?

W: No,one way.

M: Okey,that'll be $55.

W: 55?Last time I took this coach it was only 50.Hmm,does this coach still leave 2:15?

M: 2:15 at Gate 11.You ought to be at door by 2:00.

W: Fine.

M: Do you want to check in your suitcases?

W: Just two.I'll carry the other one with me.

M: That's good.We can check in two anyway.Give your baggage ticket to the driver when you get to New York.

W: Okay,thanks a lot.

M: You're welcome.Have a good trip.

Text 8

W: Excuse me,my watch stopped running,and I am not sure what’s wrong with it.

M: Well,let me look at it.Hmm,it seams that it just needs a new battery.

W: Oh,really?I got some water on it last week and I was afraid that it might ruin the watch.How much is a new battery?

M: It’s 6.99,and we not only change a battery but also guarantee it for a year.And if you have the watch cleaned here, we can guarantee it for an additional three months.

W: The sounds like a good deal.I’ll get my battery here.When will it be ready?

M: Usually I can do it right away but now I’m repairing lots of watches.Can you leave your watch here until 5 PM?

W: Okey,see you then.

Text 9

M: I am an animal lover.The other day,I went to a park in which there was a huge bird nest,the size of a football field. The nest is as tall as a four-story building.It allows birds of all kinds to live with much more freedom than the traditional small birdcage.Within the nest,visitors can see different birds walk or fly freely everywhere without being afraid of people.There is a lake in the middle of the bird nest.Wild ducks and white swans swim on the lake,looking for food thrown down by visitors.Before I left the bird nest,I attended a bird show,in which some birds were trained to speak,some to play basketball and some to ride bikes.Of course they are toy balls and bikes,very small.I liked the show very much.

Text 10

W: Brother,why am I sometimes so shy?

M: Nearly everyone is shy in some ways.But if your shyness makes you uncomfortable,you need to build your confidence.

W: Do you have any suggestions?

M: Yes,First,make sure you take part in conversations.What you have to say is just as important as what anyone else does.

W: Well,I'll try.But I often have to take a deep breath before I speak.

M: That's fine,Another thing to remember is not to turn down invitations.The more you get used to being around others,the better.

W: Can one ever get over being shy completely?

M: No,but most people do learn to live with it.Make a list of your good qualities,and don't focus on your weaknesses.

W: Perhaps I also need to think of things to say in advance.

M: That can work,but it's better to try to be natural.

W: OK,thank you.I hope I can be more confident and make many new friend


——

·16·


高三模拟试题  https://www.kuaiwen.net/gaosan/
本文档由 kuaiwen.net 于 2020-01-21上传分享